Victoriei Beckham, prezentare mult așteptată la Săptămâna Modei de la Londra

 

Săptămâna Modei la Londra continuă! Cu o prezentare aşteptată de mulţi împătimiţi ai modei, adică cea a Victoriei Beckham. Fosta Spice Girl propune pentru sezonul primăvară-vară 2020 ţinute fluide, foarte lejere, în culori puternice sau pastelate, toate create pentru "femeile în mişcare", aşa cum a numit-o chiar ea.

Sunt creaţii vaporoase, comode, care pot fi purtate atât ziua, cât şi seara. Victoria Beckham a gândit aceste ţinute pentru femeile care sunt mai mereu în mişcare.

De la rochii de vară în culori puternice, la paltoane şi jachete cu influenţe ale anilor '70, ultima colecţie a Victoriei Becham a fost îndelung aplaudată. De departe, cel mai mai înfocat susţinător al vedetei a fost chiar soţul ei, David Beckham, prezent şi el la Săptămâna Modei de la Londra.

Pe lângă împătimiţii fashion-ului care au plătit preţuri piperate pentru a vedea live prezentarea Victoriei Beckham, alţi mari designeri i-au fost alături Victoriei, dar şi Anna Wintour, redactor şef al revistei Vogue, un nume emblematic în lumea modei de pretutindeni.

Din păcate, evenimentul a fost umbrit de protestul unui grup de activişti. Nemulţumiţii au manifestat lângă covorul roşu faţă de - spun ei - răul pe are îl produce industria modei asupra mediului. Demonstranţii au venit cu pancarte pe care erau scrise mesaje precum "Moda nu ar trebui să afecteze pământul" sau "Adevărul urât despre modă".facebook whatsapp twitter pinterest