Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Bianca Dragusanu, nemultumita de masina primita de la Bote

Bianca Dragusanu nu este impresionata de masina de lux primita cadou de la Botezatu!

Bianca Dragusanu urmeaza sa implineasca 29 de ani peste numai doua saptamani, iar Catalin Botezatu i-a si facut un cadou de lux, o masina imensa, alba, inmatriculata cu numele roscatei.

Paparazzi au nimerit peste Bote si Bianca fix in momentul primirii cadoului, si mai ales in momentul in care ea ii multumea designerului cu un sarut pe buze.

Totusi, in platoul emisiunii Un Show Pacatos, Bianca Dragusanu a cam schimbat versiunea presei, explicand ca de fapt nu isi dorea de ziua ei un cadou de lux, ci o persoana alaturi de care sa imparta noptile.

"De ziua mea as vrea sa am cu cine dormi mai repede decat ce conduce. Este frumos din partea lui, dar crede-ma ca niciun cadou nu poate compensa singuratatea, iar eu sunt dintre acele femei care prefera dragostea in locul banilor", a marturisit Bianca, mai ales ca intre ea si designer nu s-a schimbat nimic pe plan romantic.

Insa comentariile Biancai au starnit lacrimi de ciuda Danielei Crudu care a lasat impresia ca ea nici nu viseaza la un fost iubit care sa o rasfete cu cadouri extrem de scumpe.

Ca dovada ca pune mai putin pret pe lucruri scumpe decat pe sentimente, Bianca Dragusanu s-a laudat la inceputul emisiunii ca si-a cumparat cizme ieftine, din acelea pe care le poarta deja jumatate de tara.

Recomandari