Căutare Live

VIDEO! Kate si William fac furori la Hollywood

Celebrii si bogatii de la Hollywood dau bani grei pentru a-i vedea cat mai de aproape pe William si Catherine. Accesul la evenimentele la care ia parte cuplul princiar aflat in vizita la Los Angeles costa si 90 de mii de dolari. Iar vedetele americane fac coada.

Proaspat sositi la Los Angeles, Ducele si Ducesa de Cambridge au o agenda incarcata. Iar bogatii si celebrii Americii ii asteapta cu bratele si carnetele de cecuri deschise. Asta pentru ca celebritatea are, mai nou, o noua unitate de masura la Hollywood: numarul de permise de acces la evenimentele unde se vor afla William si Catherine.

La primul dineu in onoarea lor, cuplul princiar s-a intalnit cu celebritati britanice din America. Discutia printului William cu David Beckham a atras toate camerele si bliturile jurnalistilor.

Pentru privilegiul de a se afla in apropierea lui William si Catherine concureaza pe bani grei oameni de afaceri, actori sau politicieni. De exemplu, taxa de inscriere la meciul de polo la care va lua parte William este de peste 95 de mii de dolari. Biletele la sectiunea VIP costa 4 mii de dolari. Pana si cel mai ieftin bilet, pentru un loc de unde e nevoie de binoclu pentru a-i vedea pe printi, costa 400 de dolari. Pentru o masa in sala unde au loc premiile BAFTA, la care participa oaspetii regali, oricine de la Hollywood trebuie sa-si permita sa dea 25 de mii de dolari.

Toate evenimentele din turneul american al lui William si Kate se desfasoara cu casa inchisa. Lista invitatilor e plina si include celebritati de calibru: Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey sau Silvester Stallone.Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Florin Pandele si Gabriela Vranceanu Firea s-au casatorit...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri