VIDEO! Scarlett Johansson si Ryan Reynolds si-au scos casa la vanzare

La un an de la divort, Scarlett Johansson si fostul ei sot, Ryan Reynolds, si-au scos casa la vanzare. Resedinta de lux, situata in Los Angeles, a fost estimata la suma de 3.65 de milioane de euro si se lauda cu o panorama fascinanta la Oceanul Pacific.

Fosta resedinta a celor doi pare sa fie destul de modesta. Are doar doua dormitoare, o mansarda, trei bai si un garaj cu doua locuri de parcare. Opulenta si luxul au fost inlocuite, insa, de simplitatea spiritului eco. American si modern, stilul de amenajare este primitor si calduros si asta datorita prezentei lemnului in majoritatea colturilor casei - de la podea, mobilier, pereti, pana la tavan.

Iubitori de natura si adepti ai stilului de viata sanatos, cei doi au ales apartamentul din Los Feliz tocmai pentru faptul ca este plasat in mijlocul unei naturi care imita foarte bine mediul de viata salbatic. Casa este inconjurata de copaci, iar dormitorul principal are o gradina proprie.

In plus, din bucatarie se pot admira atat Oceanul Pacific, cat si intregul oras Los Angeles. Locuinta este scaldata de razele soarelui pe tot parcursul zilei datorita peretilor de sticla care se regasesc in majoritatea camerelor.

Ea este prevazuta si cu un sistem de supravegehre video, lucru destul de ciudat, insa, daca luam in calcul faptul ca cei doi au fost unul dintre cuplurile hollywoodiene care nu si-au discutat viata sentimentala in public.

Voluptuoasa Scarlett Johansson si simpaticul actor Ryan Reynolds s-au casatorit in 2008, dupa o logodna de cinci luni, si au divortat in luna iulie a anului trecut, dupa trei ani de mariaj.

Cei doi au locuit o perioada intr-o frumoasa casa din Los Angeles. Scarlett si Ryan au cumparat vila in anul 2010, contra sumei de 2,9 milioane de dolari.foto: Hepta.ro

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri