Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

VIDEO! Vezi noua colectie Catalin Botezatu, "Aviator"!

Catalin Botezatu si-a lansat, azi-noapte, cea mai noua colectie de haine, intr-un club din Mamaia. Supranumita "Aviator", prezentarea de moda a scos pe scena manechine imbracate in tinute sexy de aviator. Si pentru ca totul sa iasa ca la carte, designerul a cerut pentru desfasurarea show-lui scaune de bar, trabucuri si cocktail-uri, care au fost folosite in coregrafia prezentarii.

Mai intai au defilat baietii. In camasi deschise la culoare, pantaloni la dunga, cravata asortata si boneta deasupra capului, ei au incantat doamnele si domnisoarele de toate varstele.

Apoi, acestia au cedat locul pe scena fetelor. Gratioase si cu pielea de culoarea migdalei, fetele au defilat in lenjerie intima si costume de baie, care le-au pus foarte bine in valoare trupurile perfecte.

Pana la urma, evenimentul a fost un adevarat succes. Asa poate fi descrisa prezentarea de moda prin care Catalin Botezatu si-a lansat ultima colectie.

Intitulata "Aviatiator", ea este, dupa parerea specialistilor, o combinatie intre "Pearl Harbour" si "Top Gun". Iar inspiratia i-a venit dintr-o experienta personal.


Recomandari