Vulpița Veronica, primele imagini de la botezul băiatului său. Ce detaliu au remarcat fanii imediat

Vulpița Veronica și-a surprins urmăritorii de pe Instagram atunci când a dezvăluit, în cursul serii de duminică, primele imagini de la botezul fiului său, Daniel.

Vulpița Veronica a arătat urmăritorilor de pe Instagram primele imagini de la botezul băiatului ei

Antena 1

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești și-au botezul băiatul în cursul zilei de duminică. Cei doi au dezvăluit acest lucru prin intermediul unor story-uri publicate pe paginile lor de Instagram.

Primele imagini de la eveniment au fost văzute de numeroși urmăritori și fanii au putut remarca imediat un detaliu complet neașteptat.

Vulpița Veronica a dezvăluit primele imagini de la botezul băiatului său

În luna mai a acestui an, Vulpița Veronica a născut băiețel perfect sănătos, devenind astfel mamă pentru a doua oară. Tot din căsnicia cu Viorel Stegaru, tânăra mai are o fetiță în vârstă de patru ani.

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica! Reacția dură a fanilor: „E diferență mare! Respectul meu”

Chiar dacă ea a fost mereu sigură de paternitatea copilului, anumite zvonuri ce o acuzau că a fost infidelă au apărut încă de la finalul anului trecut, când tânăra din Blăgeștia a anunțat că este însărcinată. S-au născut astfel noi discuții aprinse între ea și partenerul său de viață, Viorel Stegaru din Blăgești. Totuși, Vulpița Veronica nu s-a lădat, ci a venit din nou la emisiunea „Acces Direct” pentru a demonstra tuturor faptul că se face nevinovată de toate acuzațiile și că tatăl copilului este chiar Viorel.

Alături de reporterul Radu Rotaru de la „Acces Direct”, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au acceptat provocarea de-a fi supuși testului poligraf și adevărul a ieșit la iveală. Apoi, liniștea s-a așternut din nou în familia celor doi.

Recent, aceștia au publicat pe paginile lor de Instagram story-uri în care arată primele imagini de la botezul fiului lor, pe care l-au numit Daniel.

Mai mult decât atât, de la eveniment nu au lipsit nici Radu Rotaru și Doina Stina de la „Acces Direct”, cei care au fost alături de cei doi în numeroasele lor „peripeții” și certuri conjugale.

Cel mai probabil, în perioada următoare, admiratorii Vulpiței Veronica vor putea descoperi și alte imagini de la botezul băiatului.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Ce au remarcat fanii, în imaginile publicate de Vulpița Veronica de la botez

Un detaliu remarcat imediat de fani a fost faptul că localul ales se află pe marginea unui lac, lucru ce oferă invitaților o priveliște memorabilă. Mesele au fost decorate festiv, în culori pastelate, cu buchete superbe de flori. Albul a fost culoarea vedetă din restaurant, acesta fiind completat în mod extrem de rafinat de fețele de masă crem și de culorile pastelate ale florilor.

Localul ales este unul elegant, semn că soții Stegaru au dorit să aibă parte de un eveniment cu totul și cu totul special. Vulpița Veronica a postat primele imagini de la botez în cadrul unui InstaStory.

Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au decis să vină la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva problemele de căsnicie și pentru a pune capăt zvonurilor lansate de niște săteni cu privire la infidelitatea tinerei.

Lucrurile s-au complicat atunci când un tânăr a pretins că este amantul Vulpiței, dar și când părinții lui Viorel Stegaru au venit cu fel și fel de acuzații la adresa nurorii lor.

Povestea celor doi s-a transformat într-o adevărată telenovelă ce a fost urmărită de milioane de români, timp de mai multe luni.

Deveniți celebri, cei doi au reușit chiar să lanseze piese muzicale de succes cu milioane de vizualizări pe YouTube. Vulpița și Viorel au luat tot felul de cursuri, au mers în vizită la Parlament, au încercat tot felul de locuri de muncă, au făcut lecții de română și au descoperit din plin cum e traiul la București. La un moment dat, cei doi au decis să renunțe la statul lor de invitați permanenți ai emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, menționând faptul că doresc să trăiască în liniște, alături de fetița lor, Maria. Nu a trecut mult și cei doi au dat vestea că Vulpița Veronica este însărcinată. Acum, aceasta a fost mai mult decât nerăbdătoare să arate fanilor săi primele imagini de la botezul băiatului său.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri