Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 11. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

La finalul unei ediții savuroase, Speak s-a strecurat în culise îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” pentru a dezvălui publicului detalii inedite, în episodul 11 „Speak @ cuțite”.

speak filmând cu o cameră, în culisele Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Speak a aflat numeroase detalii inedite în episodul 11 „Speak @ cuțite” | Antena 1

Ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus povești de viață savuroase, rețete îndrăznețe și răsturnări de situație spectaculoase.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut pentru o nouă amuletă. De data aceasta, chefii au fost nevoiți să gătească folosind în mod obligatoriu trei culori: verde, galben și roșu. Cătălin Petrescu a degustat farfuriile și a decis că Sorin Bontea merită să primească amuleta 11!

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 11 „Speak la cuțite”

După o ediție spectaculoasă, în care s-a oferit chiar și cuțitul de aur (dar a apoi a fost retras), Speak s-a strecurat în culisele emisiunii „Chefi la cuțite” și l-a luat la întrebări pe Sorin Bontea, pentru a afla cât mai multe secrete din meseria acestuia.

„Cum ții minte toate rețetele astea?”, a fost una dintre numeroasele întrebări ce l-au frământat pe artist.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Adrian Savin de la „Insula iubirii” i-a surprins pe chefi! Ce dezvăluiri a făcut

Am aflat cu această ocazie faptul că îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” are mai bine de treizeci de ani de experiență în bucătărie, lucru cu care nu mulți se pot lăuda în România.

speak si sorin bontea, stând pe canapea în culisele chefi la cuțite

Speak a aflat detalii incredibile de la Sorin Bontea

Ce explicații i-a dat Sorin Bontea și ce alte secrete au mai ieșit la iveală din cariera sa de bucătar? Află totul urmărind mai sus episodul 11 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 10 din „Speak @ cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut juratul

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Reacția lui Smiley când a auzit prima dată bătăile inimii fetiței sale. Gina Pistol a dezvăluit tot despre momentul emoț... „Speak la cuțite”, episodul 12. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x