Antena Căutare

Codruța Filip și Piticu s-au calificat în finala săptămânii Splash! Vedete la apă. 2 foști concurenți vor reveni cu wild card

A zecea ediție a emisiunii Splash! Vedete la apă i-a avut ca participanți pe Alex Brebenoiu, Sebastian Coțofană, Piticu, Croduța Filip, Larisa Udilă și Andreea Tonciu.

Câștigători Splash: Piticu, Codruța Filip, cu premiile câștigate Galerie
Codruța Filip și Piticu s-au calificat în finala săptămânii Splash! Vedete la apă. În seara aceasta, 2 foști concurenți vor reintra în competiție cu ajutorul wild card-urilor | Antena 1

Ziua filmării a coincis cu ziua de naștere a Iuliei Albu, astfel că jurata a fost surprinsă de concurenți cu un moment muzical. Finala săptămânii, difuzată în această seară, de la 20:00, la Antena 1 i-a adus alături de Alina Petre şi Dima Melnic, câştigătorii ediţiei 9 Splash! Vedete la apă, pe Codruţa Filip şi Piticu. În seara aceasta, alți doi concurenți vor fi readuși în concurs cu ajutorul unor wild card-uri.

În zilele de pregătire, Sebastian Coțofană s-a numărat printre cei mai muncitori concurenți și, potrivit mărturisirilor Claudiei Tiu, el a exersat chiar și după încheierea antrenamentelor. Când a plonjat în fața juraților, a avut însă ghinion: „A fost o săritură ratată, a venit un pic peste(…). Pentru un om de radio, este o performanță să ajungi să faci un salt și jumătate înainte, de la 5 metri. Așa că: felicitări! Bravo, bravo!“, a declarat antrenorul său, Bogdan Ioniță. Nea Mărin i-a spus şi el: „A fost cea mai îndrăzneață săritură de până acum! (…). O să țin cont că ai făcut un mare splash“.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Piticu a sărit periculos, dar perfect. Iulia Albu a dezvăluit nota secretă

Codruța Filip și Piticu s-au calificat în finala săptămânii Splash! Vedete la apă 2022

Codruța Filip a fost surpriza din această echipă. Deși, nu știa să înoate, artista a sărit de la toate platformele la antrenamente și, în seara competiției, a făcut un salt simplu spre-nainte de la 10 metri: „Îmi place foarte tare adrenalina! Mi-a fost foarte, foarte jenă, pentru că sunt singura care nu știe să înoate“. Părinții cântăreței și soțul ei au fost prezenți în emisiune și încurajările lor au emoționat-o până la lacrimi. Valentin Sanfira i-a făcut o declarație de dragoste înainte să execute săritura: „Te iubesc din suflet! Ești cea mai tare, știi asta! Ai avut tu curaj să te măriți cu mine, dar să sari de aici!“.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Larisa Udilă Ogică, emoționată de fiul său. Cum a sărit după ce l-a văzut

Fost fotbalist și fost concurent „Mireasa“, Alex Brebenoiu a acceptat cu mare bucurie invitația celui mai răcoritor show al verii: „Am venit pentru o nouă o provocare, pentru experiența în sine și să îmi înving teama de înălțime“. Și a reușit să facă acest lucru – la antrenamente, a sărit de la 10 metri, iar în cadrul concursului, de la 7 metri. Andreea Tonciu a plonjat de la 5 metri, rugată fiind de fiica sa, iar în cadrul primei apariții la „Splash! Vedete la apă“, bruneta a realizat o săritură de pe ultima platformă. Cu fobie de înălțime, Larisa Udilă s-a aruncat de la 5 metri. Alex Ogică, soțul ei, i-a spus: „Ai sărit bine, nu m-ai dezamăgit. La desprinderea de pe platformă, trebuia să o faci mai cu zvâc. Dar… sunt mândru de tine și ai făcut o treabă bună! Bravo! Te iubesc!“.

Piticu s-a aflat la a treia apariție în cadrul celui mai îndrăzneț show al verii: „(…). Știu cum e să sari de la 10 metri, pentru că am sărit și în 2013, când am câștigat concursul (n.r.: «Splash! Vedete la apă»). Pentru mine este a doua provocare! Mi-am dorit foarte mult să revin la «Splash!». Anul trecut, am sărit cu Pulhac, unde am și câștigat «Splash! Vedete la apă». Probabil că acum o să-mi fie un pic de frică. Am înaintat în vârstă, am mai luat niște kilograme“. Conștient fiind de aceste două aspecte, el a dat dovadă de multă perseverență și ambiție, iar în seara concursului, a obținut cele mai mari note. Clara Gherase i-a dezvăluit greșeala făcută: „Țin să te felicit! Ne surprinzi în continuare, în ciuda anilor și kilogramelor în plus pe care le-ai luat (…). Bravo! Ai avut o mică imperfecțiune, ai tras de un umăr la intrarea în apă, dar, o săritură frumoasă“.

Fostul cântăreț, Codruța Sanfira și Sebastian Coțofană au avut cele mai mari punctaje și au fost nevoiți să sară a doua oară în cadrul concursului. În timp ce Coțofană a făcut un salt interesant de pe platforma de la 5 metri, cântăreața a sărit cu spatele de la ultima platformă, deși, la antrenamente, nu a repetat deloc, de la 10 metri, această săritură. Piticu a urcat pe platforma de la 7 metri, de unde a făcut un salt răsturnat.

În seara aceasta, 2 foști concurenți vor reintra în competiție cu ajutorul wild card-urilor la Splash! Veete la apă

După ce s-au calculat notele oferite de jurați, topul finaliștilor a fost astfel: locul III: Sebastian Coțofană, locul II: Codruța Sanfira, care a primit și cecul de 1.500 de lei, iar pe locul I, cu premiul de 3.500 de lei: Piticu. Fostul artist l-a rugat pe Coțofană să sară cu el în finala săptămânii, iar colega lor i-a lansat aceeași invitație. Ce decizie a luat Sebastian Coțofană, telespectatorii pot afla urmărind în această seară de duminică „Splash! Vedete la apă“. Alături de cei 4 finaliști, respectiv: Alina Petre, Codruța Sanfira, Dima Melnic și Piticu se vor alătura alți doi foști concurenți care sunt aduși în gala din această săptămână cu ajutorul unor wild card-uri de către Clara Gherase și Cosmin Natanticu. Cui au hotărât cei doi jurați să le mai acorde o șansă la premiul de 10.000 de lei, dar și cum vor fi săriturile tuturor, telespectatorii pot vedea urmărind gala show-ului, începând cu ora 20:00, la Antena 1.

Splash! Vedete la apă, episodul 10 din 27 august 2022. Ce concurenți merg în Finala săptămânii. Juriul a luat o decizie... Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Cum arată Ramona Olaru și Monica Bîrlădeanu în ținute de colecți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x