Antena Căutare

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Hector Ayala, povești despre viața unui mexican în Europa „M-ai făcut mândru”

Hector Ayala a venit cu povești despre viața sa în Europa și i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Jurații au râs în hohote și l-au felicitat pentru numărul său de stand-up.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Hector Ayala, povești despre viața unui mexican în Europa „M-ai făcut mândru” Galerie
Hector Ayala a venit cu povești despre viața sa în Europa și i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Jurații au râs în hohote și l-au felicitat pentru numărul său de stand-up. | Antena 1

În pași de dans, așa cum a obișnuit deja publicul Hector Ayala, a urcat pe scena Stand-Up Revoltion seoznul 1. Concurentul lui Dan Badea intră în lupta pentru marele premiu de 20.000 de Euro, pus la bătaie în această seară

Hector Ayala, povești amuzante despre viața unui mexican în Europa

„Sunt fericit să fiu pentru a treia oară în România. Aproape mă simt român. Acum mă numesc „romexican”, a început el în forță.

„Am eșuat ca hispanic pentru că aproape am fost jefuit din rucsac în Barcelona. Mă relaxam și o femeie a început să țipe: Ce faci, nemernicule? și când m-am întors tipul fugea și rucsacul meu era desfăcut”, a povestit el. „Știți cât de rău arată pentru comunitatea latino să fii aproape jufuit într-o țară din prima lume?! Dacă voi povesti asta familiei mele, vor zice: Nu mai ești un Ayala Redondo, ești un idiot”, a adăugat concurentul lui Dan Badea.

Citește și: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Hector Ayala vs. Eduard Rădoiu, duelul la care Vio a râs în hohote

Hector Ayala a povestit și că la pescuit cu Dan Badea s-a simțit ca prima oară când a făcut sex. Atâtea așteptări, atât de multe pregătiri și apoi...nimeni nu a venit”, glumit el.

Jurizare Hector Ayala în Finala Stand-up Revolution sezonul 1

„Mi-a plăcut foarte mult, energia ta e foarte faină, poveștile sunt foarte mișto foarte funny, mi-a plăcut”, a comentat Costel.

„Foarte bună gluma cu medium și XS. Cred că ai avut foarte mare noroc că tatăl tău e medium pentru că îți dă material foarte mult. Cred că poți să faci din experiența asta un special întreg. „Tatăl meu este medium, eu sunt XS”, așa ar trebui să se numească”, a adăugat și Vio.

„M-ai făcut mândru”, i-a spus și Dan Badea.

Dacă ți-a plăcut numărul de stand-up al lui Hector Ayala din Finala Stand-up Revolution sezonul 1 îl poți vota cu textul „Hector” prin SMS la 1313, după START VOT.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Hector Ayala vs. Andres Fajngold, confruntarea așilor. „Am greșit!”

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Alexandru Banciu, despre team building-ul alături de Costel. „Ai șa... Finala Stand-up Revolution sezonul 1, 7 august 2022. Tavi Perțea, polițistul pregătit să ia premiul. „Banii sunt suma în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x