Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Hector Ayala vs. Andres Fajngold, confruntarea așilor. „Am greșit!”

Hector Ayala și Andres Fajngold s-au luptat la cuțite pentru un loc în semifinală. Din păcate, unul dintre concurenți a trebuit să plece.

colaj foto Hector Ayala si Andres Fajngold la stand-up revolution Galerie
Battle-ul dintre Hector Ayala și Andres Fajngold i-a pus în încurcătură pe jurații de la Stand-Up Revolution care s-au bucurat că nu sunt în postura de a alege. | Antena 1

Duelul dintre Hector Ayala și Andres Fajngold a pus față în față un mexican cu un argentinian. Concurenții s-au apropiat foarte mult și s-au atacat subtil încă de dinainte de a urca pe scenă.

Ambii au experiență în stand-up și se luptă pentru un loc în semifinală.

Battle Hector Ayala vs. Andres Fajngold, concurenții pentru care jurații s-au ridicat în picioare

Hector Ayal a intrat în pași de dans pe scenă și a început în forță.

„Locuiesc în Europa de 4 ani, iar lucrul meu preferat la Europa e că nimic nu e priculos. Conceptul de periculos pentru un mexican este același pe care îl avem și despre mâncarea picantă”, a mărturisit el.

„Copiii mexicani nu sunt ca cei din Europa de Vest. (...) În Mexic, copiii sunt posedați. Așa că mamele lor trebuie să inventeze monștri. Așa că atunci când eram într-un spațiu public, mama îmi spunea: Nu-mi da drumu la mână, Hector. Dacă nu mă asculți o să te ia Răpitorul. Și cum arată Răpitorul, mamă? Și ea îmi spunea: ar putea arăta ca el, sau ca el... ca ea, mai mult ca sigur”, a povestit el.

Cu o atitudine la polul opus, Andres Fajngold a urcat pe scenă și și-a luat revanșa.

„Mă numesc Andres Fajngold și m-am născut în Argentina și ăsta e unul dintre motivele pentru care nu sunt irlandez”, a început el în forță.

„Am fost la o cafenea și am cumpărat o cafea la pachet, dar nu am plecat. Fac de vreau eu”, a continuat Andres.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Hannah Becker versus Dr. Matthew. Cine a reușit să treacă mai departe

Concurentul a venit și cu câtreva exemple de rasism involuntar care au stârnit hohore de râs.

„Eram într-un restaurant chinezesc. După ce am terminat de mâncat, am văzut un bărbat chinez și l-am rugat să îmi aducă nota. Mi-a răspuns că nu lucrează acolo. Venise și el să mănânce acolo”, a povestit el.

Jurizare Battle Hector Ayala vs. Andres Fajngold la Stand-Up Revolution

„Efectiv trebuiau să fie amândoi în finală, cel puțin”, a exclamat Teo.

„Asta înseamnă energie cu glume! Andres a fost un stand-up superb”, a spus și Vio.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 10 iulie 2022. Sasha Ciobanu, concurentul cu experiență emoționat până la lacrimi. „Hop S-asha”

„Vreau să recunosc public, în fața întregii națiuni, că am greșit. Amândoi sunt concurenți de finală”, a completat și Dan Badea, aplaudându-i în picioare.

Publicul a ales, însă, iar următorul semifinalist din echipa lui Dan Badea este Hector Ayala.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022. Battle Robert Bulimej vs. Fares, duelul care a stârnit controverse. „E des... Stand-up Revolution sezonul 1, 24 iulie 2022.Battle Wu Jia Qi vs. Ada Ștef, confruntarea care a încins spiritele la masa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x