Antena Căutare

La Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel, iar duminică se vor confrunta cei din echipa lui Dan Badea

Cei 4 grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au intrat într-o nouă etapă a provocării de a găsi noua senzație din stand-up: battle-urile!

La Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel, iar duminică se vor confrunta cei din echipa lui Dan Badea Galerie
Cei 4 grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au intrat într-o nouă etapă a provocării de a găsi noua senzație din stand-up: battle-urile! | Antena 1/Stand-up Revolution

După ce duminica trecută s-au înfruntat concurenții din echipa lui Vio, sâmbăta aceasta este rândul lui Costel să treacă prin emoțiile confruntărilor dintre concurenții săi – în urma cărora fiecare câștigător este decis prin votul publicului din sală. Dar a ales bine juratul perechile de adversari?

Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel, iar duminică se vor confrunta cei din echipa lui Dan Badea

Între colegii săi de juriu s-a născut o dezbatere pe această temă. “Puteai să fii șmecher și, din echipa ta, să rămână doar vârfurile!”, a comentat Dan Badea. Teo este, însă, de altă părere: “Mie mi se pare că, exact cum sunt categoriile de greutate, la fel trebuie să fie și meciurile. Nu-l pui pe unul de la categoria 100 kg să se bată cu unul de la categoria muscă!”.

Ce surprize a pregătit, așadar, Costel, telespectatorii vor putea urmări în cadrul celei mai noi ediţii Stand-Up Revolution, la Antena 1.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Gabriel Toader este concurentul care nu a știut de ce a venit la emisiune. Ce a zis

Cel mai așteptat battle din echipa sa este cel dintre Ștefana și adversarul ei, îndelung căutat de Costel în audiții. “Din prima zi, de când el a ales-o pe Ștefana, tot ce am auzit la audiții a fost: "Să-i găsesc pe cineva Ştefanei… Pe cine găsesc pentru Ștefana?". Ziceai că totul se învârte în jurul ei.”, a declarat Dan Badea.

“Nu am știut că mentorul meu, Costel, s-a preocupat atât de mult cu cine o să fiu la battle”, a spus Ștefana. Acum, juratul Stand-Up Revolution a găsit, în sfârșit, răspunsul! Se anunță, așadar, o ediție Stand-Up Revolution intensă, pentru că Ștefana se va confrunta cu un concurent care a acaparat atenția publicului feminin: Kobe.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Adevărul despre rivalitatea dintre George Țintă și Claudiu Popa. „Ca frații”

Cum va decurge acest battle, dar și restul duelurilor și cine sunt semifinaliștii din echipa lui Costel telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta, la Antena 1, de la 20:00. Iar duminică, este rândul lui Dan Badea să ii treacă pe concurenții săi prin furcile caudine ale battle-urilor. Câștigătorii acestei etape vor fi, astfel, cu un pas mai aproape de marele premiu de 20.000 de Euro.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 17 iulie 2022. Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Vio care merg în semifinală

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 16 iulie 2022. Gabriel Toader este concurentul care nu a știut de ce a venit la emisiune.... Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Paul Szabo vs. Cristi Giurgiu, duelul plin de umor. Ce au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x