Antena Căutare

Stand-Up Revolution, 29 mai 2022. Vio, cele mai savuroase glume. Ce a dezvăluit juratul despre cumpărăturile cu soția lui

Vio, a urcat pe scena de la Stand-Up Revolution ca jurat, dar și ca invitat special. Comediantul a făcut cele mai savuroase glume despre cumpărăturile cu familia la Lidl, iar publicul s-a amuzat copios pe seama replicilor de-a dreptul amuzante.

Colaj cu Vio și produsele de la Lidl la Stand-Up Revolution Galerie
Vio, a urcat pe scena de la Stand-Up Revolution ca jurat, dar și ca invitat special. | Antena 1

Prima ediție din Stand-Up Revolution l-a adus ca invitat special pe Vio, chiar unul dintre jurații emisiunii. Acesta a făcut o atmosferă plăcută încă de când a urcat pe scenă, iar glumele sale au generat o mulțime de aplauze în public.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Costel, număr de stand-up despre bolile copilăriei. Glumele care au stârnit râsul

Juratul și-a început numărul de stand-up comedy cu câteva povești din viața sa de familie. Deși meseria pe care o practică este una solicitantă, acesta își face mereu timp pentru a petrece momente frumoase alături soția și cei doi copii ai săi.

Vio, glumele despre cumpărături cu soția care au stârnit hohote de râs în sală

Juratul Stand-Up Revolution a adus zâmbetele în public, dar și pe fețele colegilor săi când a început să povestească despre cum decurge viața sa și a familiei sale. Dan Badea, Teo și Costel nu și-au mai putut stăpâni hohotele de râs când Vio a dezvăluit cum își face cumpărăturile alături de soția sa: „Mergem în supermarket, luăm chestii, le ducem înapoi în bârlog. Noi asta facem în viață, cărăm chestii în bârlog. Azi e joi, hai la Lidl, pentru că acolo găsim toate produsele la cele mai bune prețuri.”

Vio, considerat legenda stand up-ului românesc, a mărturisit că își face cumpărăturile la Lidl, locul în care produsele sunt la un preț foarte avantajos. Juratul a evidențiat că găsește tot ceea ce vrea în magazinul pe care îl frecventează cel mai des, prin care se numără și produsele de la Alesto.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 29 mai 2022. Alexandru Banciu, stand-uppper-ul care era dorit de toți jurații, mai puțin de Costel

La finalul numărului de stand-up comedy al juratului, Dan Badea nu s-a putut abține și i-a făcut o remarcă extrem de amuzantă: „Săptămâna Vio la Lidl”. Glumele și replicile savuroase între cei doi nu au întârziat să apară.

În cele din urmă, Vio, Teo, Dan Badea și Costel au început prima ediție din Stand-Up Revolution cu multă voie bună. Cei patru au intrat în rolul de jurați și au așteptat cu nerăbdare primii concurenții ai serii, dar nu înainte de a afla regulile emisiunii.

Stand-up Revolution sezonul 1, 5 iunie 2022. Care este clasamentul după primele două ediții din cel mai tare show de com...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x