Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Dan Țuțu vs. Teo Ioniță. "Mi-e frică pentru Teo"

Battle-urile care au dus concurenții mai aproape de finala Stand-Up Revolution au fost de-a dreptul incendiare. Glumele, nu doar că au fost inteligente și memorabile, dar au lăsat juriul cu acel binecunoscut "A-ha! moment".

Dan Țuțu merge mai departe

Antena 1

Ultimul battle din echipa lui Teo a fost între Dan Țuțu și Teo Ioniță, din nou, un duel care chiar apus juriul în încurcătură.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. CNP-urilor - cel mai tânăr concurent vs cel mai în vârstă din concurs

La poluli opuse ca și vârstă, cei doi concurenți au fost la linii egale ca și talent în ale stand-up- ului.

Chiar dacă Teo e mai mic, e mai mic doar ca și experiență de viață, dar n și ca talent în stand up, a spus Dan Țuțu.

Citește și:Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Irene Meneguzzi vs. Alexandru Banciu, glumele cu care au făcut sala să râdă

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Jurizare battle Dan Țuțu vs.Teo Ioniță

Jurașilor le-a fost extrem de greu să aleagă așa că au lăsat la latitudinea publicului votul final. Nu au putut comenta nimic împotriva vreunuia dintre concurenți, pentru că ambii au fost felicitați și aplaudați în egală măsură.

Să faci la 18 ani ceea ce faci tu acum, Teo, este incredibil. E foarte bine ceea ce faci tu. Iar Dan Țuțu e unic. Te atrage în povestea lui și el rămâne neclintit. E incredibil cum reușește. sunt de părere jurații, cu privire la cei doi concurenți.

Lăsăm publicul să voteze, să aleagă, au spus cei patru jurați. În final, mai departe a mers Dan Țuțu, care l-a pupat părintește pe tănărul Teo Ioniță.

Citește și:Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Battle Ștefana Badiu versus Kobe. Cu ce glume au făcut sala să râdă copios

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Ioana Luiza vs Olga Camacho. "Bogdan, vrei să fii soția mea?&q... Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui Teo care vor merge în semifinală...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x