Antena Căutare

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui Teo care vor merge în semifinală

După o seară plină de emoții dar și de hohote de râs, show-ul se apropie de final și s-a aflat care sunt cei 5 concurenți din echipa lui Teo care merg în semifinală.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui Teo care vor merge în semifinală Galerie
S-au ales cei cinci semifinaliști din echipa lui Teo | Antena 1

Teo și-a ales adversarii în mod absolut echitabil tocmai pentru ca fiecare dintre ei să aibă șanse egale. Una dintre consecințe a fost aceea că juraților le-a fost foarte greu să aleagă pentru că toți meritau un loc în etapa următoare.

Cine sunt cei cinci concurenți din echipa lui Teo care merg mai departe în semifinala sezonului 1 din Stand-up Revolution 2022

După cinci dueluri și zece concurenți puși pe glume, competiția se îndreaptă spre final iar concurenții aleși de Teo pentru a se duela au pus în încurcătură atât jurații cât și publicul.

De departe, Mădălin Cîrje și sirianul Mahmoud au incendiat sala dar la fel a făcut și Ioana Luiza și Dan Țuțu. În plus, bucătarul Gabi Toader nu a putut să nu fie luat în semifinală, mai ales că poveștile lui veneau de fapte reale sută la sută.

Mădălin Cîrje, un tânăr de 25 de ani a deschis ropotul d eaplauze cu mențiune că el la 7 ani a fost operat la inimă și medicii i-au spus că mai are de trăit vreo câțiva ani, însă... Uitați-vă la mine, când aveam 7 ani , mi-au dat medicii doar câțiva ani, am 25 acum, deci de mulți ani trăiesc la negru, a spus el.

Citește și:Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution, Teo provoacă la duel perechi surprinzătoare de concurenți din echipa sa

În același timp, sirianul Mahmoud a cucerit nu doar prin felul lui șarmant, dar și prin istețimea lui. Iar ca bonus, acesta este de cinci ani în România și vorbește corect gramatical.

Acesta a fost și unul dintre subiectele atinse de el, în numărul lui de stand up. A ironizat românii care nu știu să-și vorbească, în mod corect, propria limbă și a fost chiar aplaudat pentru asta.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 23 iulie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui Costel care vor merge în semifinală

Gabi Toader, bucătar d emeserie, a impresionat, în primul rînd, prin simpla prezență. El e genul ăla de om pe care îți dorești să-l ai la masă, seara, la un șpriț, ca să-ți povestească întîmplări.

E de acolo, natural și te atrage în povestea lui, au spus jurații. Concurentul a venit cu povestea lui de la un hotel all inclusive din vacanța în Bulgaria.

Ioana Luiza a făcut deliciul jurașilor și al publicului cu momentul ei. Ea a venit cu un moment despre logodnicul ei și a atins un subiect care dă bătăi d ecap bărbaților în general, anume, nunțile.

Un obișnuit al standup-ului, cel din urmă concurent care merge mai departe, Dan Țuțu a venit cu un moment care, ca de obicei, l-a trecut mai departe în concurs, pentru că nu se putea astfel.

Șarmul, cuvintele, atitudinea, le are pe toate și fie că te prinde subievtul pe care îl abordează, fie că nu, privirea și atitudinea lui te prind și te fac să-l votezi.

Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Dan Țuțu vs. Teo Ioniță. "Mi-e frică pentru Teo"... Teo a încheiat încrezător battle-urile, la Stand-Up Revolution!. Azi, prima semifinală îi dă bătăi de cap: „Nu mă aștept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x