Antena Căutare

Andreea Bălan, lecții pentru micuța Ella de numai un anișor: „Primii bani i-am câștigat la 11 ani”

Andreea Bălan a dezvăluit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câştigat. Dar, şi ce nu ar vrea să devină micuţa Ella, când va fi mare.

Andreea Bălan a dezvăluit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câştigat. Dar, şi ce nu ar vrea să devină micuţa Ella, când va fi mare. Artista spune că âși va sprijini fiica în orice domeniu, atâta vreme cât micuța se va regăsi în el.

Andreea a spus că nu și-ar dori ca Ella să își sacrifice copilăria pentru o carieră timpurie, pentru că va avea destul timp să muncească întreaga viață. „Primii bani i-am câștigat la 11 ani!”, a rememorat jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Mai mult de atât, Andreea nu vrea să repete cu fiica ei ceea ce au făcut părinții în cazu ei: să o convingă de faptul că succesul trebuie atins încă din copilărie.

Cât despre experiența de mamă, artista a recunoscut că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Ozana Barabancea, cele mai dificile momente de după operație: „Psihic, eu încă simt că sunt grasă”... Lady Gaga, Ștefan Bănică, Tom Jones, Gina Lollobrigida și Tarkan cântă la “Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x