Căutare Live

Aurelian Temișan vrea să iasă la pensie de pe scaunul de jurat „Te cunosc de undeva”. Cum vede artistul viitorul emisiunii: „Trebuie să fim puțin atenți”

Spumos, cu umoru-i şi voia bună la purtător şi mereu elegant. Pe Aurelian Temişan îl recunoaşteţi, cu siguranţă, din multe locuri, cum ar fi masa juraților „Te cunosc de undeva!”. Şi-a făcut debutul muzical înainte de Revoluţie, pe scena festivalului Mamaia. Se fac acum trei decenii de când e în lumina reflectoarelor. Timp în care a făcut cât alţii în toată viaţa.

Aurelian Temișan

Aurelian Temișan reprezintă imaginea omului complex ce își face remarcată prezența, în tot ceea ce face, prin eleganța, pasiunea și sufletul pe care îl depune.

Cu o voce greu de confundat, debutând ca și cântareț de muzică ușoară, pe scena festivalului Mamaia în 1989, și-a depășit „zona de confort”, devenind astăzi un artist polivalent ce jonglează ușor cu „pălăria” de actor, jurat al îndrăgitului show de televiziune „Te Cunosc de Undeva”, soț, tată și, nu în ultimul rând OM.

Aurelian Temișan se bucură de succes pe plan muzical, fiind în topurile preferințelor tuturor românilor, în urma lansării a doua melodii ce induc, prin ritm și versuri, veselie, antren și voie bună. Cu o energie echilibrată, atât de caldă, pozitivă și plină de umor, tinde „să fie omul potrivit, la locul potrivit” reușind spectaculos, la fiecare apariție, să ofere publicului exact energia de care are nevoie, îmbinând piese de referință din muzica internațională cu celebre cover-uri românești , cât și cu piese proprii.

„Scena vieții e cea mai importantă dintre toate. Ea ne creează aceste culoare frumoase către...pensie! Asta am spus și într-o postare, apropo de emisiunea „Te cunosc de undeva!”. Am spus că, dacă suntem puțin atenți, am putea chiar ieși la pensie de pe scaunul de jurizare. Este un show atât de iubit de telespectatori, care ne-au votat și ne-au ajutat să ieșim, pentru al șaptelea an, cea mai bună emisiune de divertisment. E mare lucru, concurență există, sunt multe emisiuni de divertisment și multe dintre ele sunt calitative. Se pare că a noastră este cea mai iubită dintre toate” a spus Aurelian Temișan.

În spatele fiecărei ediții „Te cunosc de undeva” este o muncă titanică. Însă totul merge ca pe roate, atunci când ai o echipă bine închegață, a mai spus juratul Temișan.

„La noi s-a închegat atât de bine această echipă atât de iubită de cei care se uită. Foarte puțini au rămas cei care consideră că este un concurs și că uneori suntem nedrepți dând puncte mai multe cuiva care nu merită în defavoarea altcuiva care, în opinia lor, ar fi putut fi mai bun. Fiind un show de divertisment, punctele sunt cele mai puțin importante. Când vei da click pe YouTube, peste 20 de ani, o să vezi performanțele celui care a cântat, nu jurizările”, a explicat juratul „Te cunosc de undeva!”.

Ce planuri are Aurelian Temișan pentru perioada sărbătorilor de iarnă, în materialul video de mai jos:

Momente de senzație în cea de-a 13-a ediție a transformărilor de la Te cunosc de undeva! Energia, mișcările senzaționale... Show-ul Te cunosc de undeva! își alege finaliștii acestui sezon...
Ultimele știri