Antena Căutare

Emoția a plutit, lacrimile au stat să cadă! Lidia Buble, într-o interpretare magistrală a piesei Laurei Stoica, ”Focul”!

Lidia Buble a bifat o emoționantă transformare. Ruleta i-a adus un personaj pe care îl admiră și căruia i-a adus în repetate rânduri tributuri, cântându-i piesele. Este vorba de regretata Laura Stoica și una dintre nemuritoarele piese din repertoriul românesc, ”Focul”.

Lidia Buble a bifat o emoționantă transformare. Ruleta i-a adus un personaj pe care îl admiră și căruia i-a adus în repetate rânduri tributuri, cântându-i piesele. Este vorba de regretata Laura Stoica și una dintre nemuritoarele piese din repertoriul românesc, ”Focul”.

Lidia, venită la filmări cu Bubbly, cățelușul ei pe care-l adoră toată lumea, a primit cu emoție această provocare. A mai cântat piese de-ale Laurei, însă emoția a fost mereu prezentă atunci când a repetat și i-a studiat mișcările de scenă, mai ales că, spune concurenta, Laura Stoica este artista sa de suflet.

Un omagiu adus Laurei Stoica și un moment care a adus suspine în sală și la masa juriului, dar și numeroase aplauze și laude, pe care Lidia le-a meritat cu vârf și îndesat.

Alin Pascal, un profesionist al travestiului mondial! RuPaul sau cum să fii celebru pe mapamond cu perucă blondă și tocu... Transformare 1 la 1! Personajul ăsta îi vine mănușă! Sebastian Muntean scapă de travesti și-l aduce pe scenă pe Bruno Ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x