Căutare Live

Finala Te cunosc de undeva 2020. Sezonul 15 își alege câștigătorul pe 19 decembrie, la Antena 1 

După un sezon plin de transformări spectaculoase, sezonul 15 al show-ului Te cunosc de undeva! își va alege câștigătorul. Finala TCDU 2020 va avea loc pe 19 decembrie și numai 5 dintre vedetele concurente vor participa în cursa pentru marele premiu.

Sezonul 15 al Te cunosc de undeva! se apropie de sfârșit. Cinci concurenți vor participa la Finala de pe 19 decembrie 2020

Provocarea de a participa la sezonul 15 Te cunosc de undeva! a fost acceptată de AMI, Tavi Clonda, Toto Dumitrescu, Jojo, Adda și de cuplurile Adriana Trandafir și Romică Țociu, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, Monica Anghel și Marcel Pavel.

Pe 12 decembrie are loc ultima gală din sezonul 15 al show-ului Te cunosc de undeva!, iar pe 19 decembrie va avea loc Finala, unde doar 5 vedete se vor lupta pentru marele premiu Tymbark de 15 mii de euro, bani care vor fi donați unei cauza umanitare.

Potrivit clasamentului actual, vedetele cu cele mai mari puctaje sunt AMI, Adriana și Romică, Liviu și Andrei Monica și Marcel și Adda. Totuși, clasamentul mai poate fi dat încă peste cap.

Te cunosc de undeva! Îi bucură pe fani cu transformări spectaculoase de 15 sezoane

Te cunosc de undeva! îi bucură pe fani de nouă ani, iar Marea Finală a sezonului cu numărul 15 se anunță a fi una de excepție.

Pe lângă prestațiile artistice, telespectatorii se bucură și de momentele amuzante ale concurenților de la canapea, dar și de comentariile juraților: Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020. Alina Pușcaș, Andreea Bălan și Ozana Barabancea, ținute spectaculoase în gala cu numărul 13

Uneori ruleta i-a pus pe concurenți în ipostaze dinficile, provocatoare, dându-le personaje contre-emploi, alteori le-a oferit transformări care li s-au potrivit perfect.

Scena Te cunosc de undeva! a fost plină de momente spectaculoase cu balet, momente emoționante de voce, sau momente amuzante, de-a lungul celor 15 sezoane.

Te cunosc de undeva! Sezonul 15 se apropie de final. Ce vedete au câștigat edițiile de până acum

Prima gală a sezonului cu numărul 15 TCDU fost câștigată de Jojo, care s-a transformat în Evora (Taraful de la Vărbilău) și a cântat melodia lăutărească „Nevasta mea vrea la băi”. Deși nu era încrezătoare că momentul său avea să fie cel mai bun, Jojo a fost prima câștigătoare a sezonului 15.

A doua gală TCDU a fost câștigată de Tavi Clonda, care s-a transformat în Adam Lambert și a interpretat piesa „Don`t stop me now” a celor de la Queen!

CItește și: Tavi Clonda, show magic la „Te cunosc de undeva”! A ridicat juriul în picioare cu hitul celor de la Queen: „Ești un nebun frumos”

A treia gală a sezonului 15 Te cunosc de undeva a fost câștigată de Ami, care s-a transformat în Dua Lipa și a interpretat piesa „Don`t start now”.

A patra gală a fost câștigată de îndrăgitul cuplu Liviu și Andrei care s-au transformat în Sarah Brightman si Andreea Bocelli.

CItește și: Moment încărcat de emoție la Te Cunosc de Undeva | Liviu și Andrei s-au transformat în Andrea Bocelli și Sarah Brightman

Monica Anghel și Marcel Pavel au câştigat cea de-a cincea ediție a sezonului XV "Te cunosc de undeva!", după ce au cântat melodia ”Tell Me Why”, tranformându-se fiecare în celălalt.

Tavi Clonda a câștigat a șasea ediție TCDU, transformându-se în Madonna.

Romică Țociu și Adriana Trandafir au câștigat a șaptea gală, datorită transformării lor în Azucar Moreno.

AMI a câștigat cea de-a opta ediție, transformându-se în Lara Fabian.

Cea de-a noua gală a fost câștigată tot de AMI care a cântat piesa „Dance Monkey” și ne-a convins pe toți că este Tones and I.

Adda a câștigat cea de-a zecea ediție, cu melodia Hold my hand, de Jess Glynne.

Gala cu numărul 11 a fost castigate de Adriana și Romică, interpretându-i pe Conchita Wurst & Trevor Ashley.

Gala cu numărul 12 a fost câștigată de AMI după ce a cântat melodia „Poison”, transformându-se în Nicole Scherzinger.

Gala cu numărul 13 a fost castigată de Adda, care s-a transformat în Jesse J.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda a transmis emoție, a trecut peste inhibiții și a câștigat gala: „Nu mă așteptam”

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda a transmis emoție, a trecut peste inhibiții și a câștigat gala: „Nu mă aștepta...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x