Antena Căutare

Ruby, surpriză de proporții pentru fani. Primele imagini din noul videoclip al brunetei au fost „desecretizate”!

Însorita și călduroasa Italie a fost gazda concurentei de la „Te cunosc de undeva!” pentru noul videoclip, care se anunță a fi un mare succes

Însorita și călduroasa Italie a fost gazda concurentei de la „Te cunosc de undeva!” pentru noul videoclip, care se anunță a fi un mare succes.

Ruby și-a stârnit deja fanii înfocați cu primele imagini ale noului videoclip. Deși cele mai multe detalii sunt ținute la „secret”, cântăreața a admis o „scurgere de informații” în urmă cu puțin timp, când pe pagina de Facebook a artistei au apărut câteva fotografii incitante care o au în prim plan.

I-auzi, mândro, danţu-ncepe" sau atunci când sexy Ruby îmbracă bundița lui Petrică Mâţu Stoian! Muzica oltenească e la ea acasă!

Focoasa brunetă a dezvăluit locația în care se află pentru a filma videoclipul. Patru zile au durat filmările, iar produsul finit va fi unul de mare calitate. Sau cel puțin așa promite concurenta „Te cunosc de undeva!” pe aceeași rețea de socializare.

Andrei Aradits a început să facă yoga, la îndemnul soției sale: „Mi-e teamă să zic că m-aș apuca serios de yoga, prefer... Daniel Max Dragomir și-a făcut dinți noi, ca să semene cu Sore! Și i-a eclipsat pe toți cu apariția sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x