Căutare Live

Show-ul Te cunosc de undeva! își alege finaliștii acestui sezon: “Îmi pare rău că se termină! Tot ce am trăit aici e irepetabil!”

O gală cu miză mare, sâmbătă, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își va desemna finaliștii celui de-al 15-lea sezon al transformărilor. La finalul acestei ediții jurizate de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, patru dintre concurenți se vor califica în marea finală.

O gală cu miză mare, sâmbătă, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, căci show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși își va desemna finaliștii celui de-al 15-lea sezon al transformărilor

Antena 1

Ajunşi pe ultima sută de metri, concurenţii şi-au dat frâu liber emoţiilor şi şi-au făcut dezvăluiri în premieră.

„Îmi pare rău că se termină! Tot ce am trăit aici, lângă Romică, e irepetabil! Faptul că m-am reîndrăgostit de meseria asta este şi datorită lui. În perioada asta atât de grea pentru noi, în care nu am putut fi pe scenă, datorită lui Romică şi datorită Te cunosc de undeva! am mai trăit puţin!”, a mărturisit Adriana Trandafir, cu ochii în lacrimi, iar aceasta este doar una dintre multele declaraţii emoţionante pe care telespectatorii le vor putea urmări sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Cum va arăta Semifinala Te cunosc de undeva! din 12 decembrie 2020

Sâmbăta aceasta, cei opt competitori ai sezonului 15 îşi joacă ultima şansă pentru cea mai grea şi cea mai importantă competiţie din acest maraton – finala de săptămâna viitoare. Gala va fi deschisă de Adda cu un travesti, unul dintre cele mai dificile şi mai solicitante personaje masculine de când există Te cunosc de undeva! – Jason Derulo.

Personajele intrepretate apoi de Adriana Trandafir şi Romică Ţociu au făcut istorie la vremea lor sub un nume care spune totul: Genius. Vom rămâne în aceeaşi perioadă a muzicii româneşti, căci pe scenă va urca apoi trupa Blondy, travesti-uri aduse în cadrul transforming show-ului de către Liviu şi Andrei. De o provocare de zile mari va avea parte Toto, care va face un salt uriaş la un rock periculos care promite un mega spectacol – Marilyn Manson!

Citește și: Andreea Bălan, îndrăzneață într-o pijama albă ca laptele. Presupusul iubit i-a spus că este "uimitoare"

Ultimele personaje care îi pot califica sau scoate din joc pe Monica şi Marcel sunt italieni, mai exact Andrea Bicelli şi Laura Pausini. Şi Jojo va avea parte de un travesti, probabil cel mai dificil personaj al său din acest sezon – Tom Jones, în vreme ce Tavi va aduce pe scenă un cowboy puternic şi sigur pe muzica lui – Billy Ray Cyrus.

Ultima transformare înainte de marea finală îi va aparţine lui AMI, care se va transforma în Christina Aguilera.

Cine sunt finaliștii celui de-al 15-lea sezon al transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla, sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!.

Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x