Antena Căutare

S-a luptat cu o boală cumplită, pe care a ascuns-o de cei dragi. Sorana, mărturisiri dureroase despre cea mai „neagră” perioadă din viața sa: „Eram atât de singură în agonia mea...”

Zi de zi ducea pe picioare o boală cruntă care o măcina fără să-şi dea seama. A ascuns că suferă de depresie şi mima fericirea în faţa tuturor. Acum, prin povestea ei vrea să îi ajute şi pe ceilalţi. Sorana face declaraţii tulburătoare din perioada în care era să îşi piardă viaţa din cauza depresiei.

S-a luptat cu o boală cumplită, pe care a ascuns-o de cei dragi. Sorana, mărturisiri dureroase despre cea mai „neagră” perioadă din viața sa: „Eram atât de singură în agonia mea...” Galerie
Sorana Darclee Mohamad

„Eram fix în mijlocul depresiei și încă nu conștientizam că sufăr de depresie...este locul din care am învățat mare parte din ce știu astăzi. Și dacă nu mă loveam atât de tare atunci... nu evoluam”, a dezvăluit Sorana.

Este bine acum. Nu sunt mulți cei care știu că fosta componentă a trupei ASIA s-a confruntat cu o depresie cruntă. Sorana a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei.

„Mă zbăteam atât de tare să fac chestii...nimic nu-mi ieșea. Mă ambiționam în tot felul de direcții greșite ce îmi mâncau energia, dar și ultima fărâmă de speranță. Eram atât de singură în toată agonia mea și știam că acele puține persoane care mă iubeau nespus nu aveau cum să mă ajute”, a scris Sorana pe Instagram.

Din fericire, Sorana nu s-a lăsat răpusă de stările ce o măcinau.

„Uită-te atent la prietenii tăi, la familia ta, de la cei mai tineri până la cei mai în vârstă. Nu-i lăsa să se lupte singuri. Azi sunt fericită. Azi se poate”, a adăugat concurenta „Te cunosc de undeva!”

A putut să scape de tot ce i-a făcut rău. Și-a schimbat stilul de viață, look-ul, felul în care gândește și azo este împlinită. Acum, și-a găsit liniștea alături de omul care știe să o facă fericită.

„Iubitul meu face, în acest moment, playlist-ul pentru nuntă! Eu mă uit la el și-l întreb dacă nu cumva a uitat de un pas: să mă ceară!”, a glumit Sorana, la Star Matinal, de la Antena Stars.

În această toamnă, o puteți urmări pe Sorana în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la „Te cunosc de undeva!”, unde se luptă pentru cele mai reușite transfomări, la Antena 1.

Tatăl ei a fugit din Cuba când avea doar 18 ani. Acum patru ani, visul ei a adus-o în România. Viața fabuloasă a Barbare... Eros Ramazzotti și Luciano Pavarotti, Anda Călugăreanu, Gloria Estefan și Carla’s Dreams urcă pe scena show-ului „Te cun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x