Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, show provocator, transformați în LMFAO

În ediția a treia a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!" Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au urcat pe scenă cu piesa "Sexy and I Know It", transformați în LMFAO.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, show provocator în chiloți, transformați în LMFAO Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, show provocator în chiloți, transformați în LMFAO

În cea de-a treia ediție, ruleta oferă noi provocări pentru cei doi concurenți carismatici ai show-ului "Te cunosc de undeva!". Aceștia au primit o transformare de-a dreptul senzațională, pe care și-o doreau de foarte mult timp, mai ales Liviu Vârciu.

"Este foarte grea piesa, este foarte alertă, mai ales că dansează, mai ales că se mișcă, mai ales că trebuie să cânte în viteză." a spus Ozana Barabancea despre cum ar trebui să fie momentul lui Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Liviu și Andrei, show de zile mari transformați în Alex Velea și Smiley

Cei doi au excersat din greu la repetitii și au avut parte de câteva eșecuri în ceea ce privește interpretarea melodiei, fiind una foarte dificilă. Cristi Iacob și Ozana Barabancea au stat foarte aproape de ei și i-au învățat tot ceea ce trebuie despre spontana transformare.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt pregătiți pentru provocarea vieții lor din acest sezon, însă nimeni nu s-ar fi așteptat că se vor transforma în LMFAO. Cei doi s-au pregătit în amănunt, mai ales pentru momentul în care își vor smulge pantalonii de pe ei.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, spectacol sexy pe scena "Te cunosc de undeva!"

Încă de când au urcat pe scenă, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au oferit publicului o priveliște pe măsură. Primul care și-a dat jos pantalonii a fost Liviu Vârciu, iar mai apoi a urmat și prietenul său, Andrei.

Cei doi concurenți au primit marea provocare de a cânta și de a dansa fără pantaloni în cea de-a treia ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!", iar jurații i-au felicitat și le-a apeciat coregrafia, care a fost una foarte grea.

"Revenind la sincron, a fost sincron, 90% a fost sincron, a fost show, a fost spectacol, a fost exact ca și personajele voastre. Din nou ne-ați arătat cât de șmecheri sunteți.", a spus Andreea Bălan, după ce a văzut momentul lor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Mirela Vaida, show total și cea mai sexy deghizare, transformată în Madonna

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut spectacol pe scenă și au distrat în totalitate publicul, inclusiv pe cei 4 jurați.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Mirela Vaida a strălucit pe scenă, transformată în Nikos Vertis... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Emilia Popescu a muncit din greu pentru a se transforma într-o Liza Minnelli mem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x