Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. A fost considerat mult prea "agresiv" pentru piesa lui Dan Ciotoi. Cum a cântat Tavi Clonda

În a XII-a ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Tavi Clonda se transformă în Dan Ciotoi și cântă piesa "Te-am iubit,fetițo".

Persoanjul din această seară interpretat de Tavi Clonda, Dan Ciotoi face parte din formația Generic, fiind unul unul dintre cele mai de succes grupuri de muzică balcanică din România anilor '80. Fondatorul formației este cântărețul și chitaristul Dan Ciotoi

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. A fost considerat mult prea "agresiv" pentru piesa lui Dan Ciotoi. Cum a cântat Tavi Clonda

Tavi Clonda a avut de interpretat un personaj greoi și asta pentru că vocea marelui artist Dan Ciotoi este blândă, iar Tavi are o voce foarte puternică. Mai mult, a fost și puțin încurcat de clape, dar s-a dres pe parcurs. Cu toate acestea, momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Tavi a fost extrem de carismatic și a impresionat prin măiestria talentului său.

A plouat cu bani, la propriu, în platoul transforming show-ului, iar din recuzita băieţilor, o parte va merge şi la următorul invitat, un milionar în nunţi, botezuri şi alte bucurii 100% româneşti, Dan Ciotoi, adus la Te cunosc de undeva! de către Tavi Clonda.

La final, artistul a făcut un moment special, a dat bani la toată lumea din buzunarele sale, atât prezentatorilor, cât și juraților. Ozana a sărit repede cu o replică extrem de bună: "Eu nu pun mâna pe bani, îți dau contul!". După ce și-au făcut "plinul", Cosmin Seleși și Cristi Iacob au zis să părăsească platoul, au luat suficienți bani cât să nu mai stea prin emisiune.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. A fost considerat mult prea "agresiv" pentru piesa lui Dan Ciotoi. Cum a cântat Tavi Clonda

"Eu nu pun mâna pe bani, eu pun mâinile pe bani!", spune Aurelian Temișan și își ia și eltălpășița din platou "Plec un pic, mă scuzați!".

Momentul creat de concurent a fost extrem de amuzant și au savurat din plin jurați!

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prestație de zile mari pe scenă. Jurații au dans... Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Ami în varianta Cat women. Duritatea Ozanei a motivat-o să facă un show exploziv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x