Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment uluitor marca Nancy Sinatra. Cum au cântat

Florin Ristei și Ilona Brezoianu au adus atmosfera anilor 60 cu transformarea în Nancy Sinatra din a șasea gală la Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024.

imagine cu ilona brezoianu și florin ristei transformați la Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024 Galerie
Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat în Nancy Sinatra în a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024 | Antena 1

Florin Ristei și Ilona Brezoianu și-au depășit din nou limitele în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 23 martie 2024. Concurenții au fost nevoiți să aducă în fața publicului „These Boots Are Made for Walkin'”, una dintre primele melodii care a beneficiat de un videoclip chiar înainte de apariția acestui termen, spre disperarea celor doi.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat în Nancy Sinatra și au cântat „These Boots Are Made for Walkin'” la Te cunosc de undeva! sezonul 20

Dacă săptămâna trecută Florin Ristei și Ilona Brezoianu au primit doar un „?”, ei au aflat abia la repetiții că trebuie să se transforme în Nancy Sinatra. Astfel, cei doi au avut la dispoziţie cu 3 zile mai puţin pentru a-și pregăti personajul, dar au ajuns rapid la concluzia că nu sunt mulțumiți de alegerea ruletei.

Cu toate acestea, cei doi au dat tot ce au avut mai bun pentru a aduce în seara galei un moment foarte bine pus la punct cu care au și reușit să impresioneze. Cei doi artiști au recreat atmosfera anilor 60 pe scena Te cunosc de undeva! în ediția din 23 martie 2024 cu interpretarea piesei „These Boots Are Made for Walkin'”.

De asemenea, nimeni nu a putut să își ia ochii de la grația lui Florin Ristei pe tocurile atât de înalte. „E ilegal ca Ristei să aibă picioarele astea!”, a strigat Alina Pușcaș.

Jurizare Florin Ristei și Ilona Brezoianu la Te cunosc de undeva! 23 martie 2024

„Ce ne facem cu jurizările! Ne omorâți! A fost un moment splendid, demn de Te cunosc de undeva!, demn de lupta asta atât de frumoasă dintre voi toți”, a spus Cristi Iacob.

„Ați avut alura fetelor de atunci gingașe și cu privirea inocentă. Mi-a plăcut foarte mult Ilona cum ai cântat peste umăr. Coregrafia a fost foarte bine executată, nu ați avut nicio desincronizare”, a adăugat și Andreea Bălan.

„Pe mine mă fascinează altruismul tău, Florin. De fiecare dată când ți s-a reproșat ceva și nu ai greșit tu, au tăcut. E mare lucru să fiți așa sudați”, a spus și Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Zarug și Eliza Natanticu au surprins transformați în Loredana și B.U.G. Mafia. Cum ... Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, transformare „fierbinte” în Cardi B și Megan Thee ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x