Antena Căutare

Travesti de senzație la „Te cunosc de undeva”! Alin Gheorghișan a adus-o pe scenă pe P!nk. Iacob: „Te simți bine cu piese imposibile”

Alin Gheorghișan a avut o misiune dificilă în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. El s-a transformat în cântăreața americană P!nk.

Alin Gheorghișan a avut o misiune dificilă în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”. El s-a transformat în cântăreața americană P!nk.

Pentru acest rol, Alin Gheorghișan a învățat să meargă pe tocuri înalte mai bine decât multe reprezentante celebre ale sexului frumos.

Alin Gheorghișan a cântat piesa „Beautiful trauma” a celebrei artiste americane.

„Destul de multă grație”, a remarcat Aurelian Temișan.

„Deși a fost greu, te-ai descurcat foarte bine, mai ales că personajul este greu și plin de substanță. Mi-a plăcut cum ai cântat. Te felicit”, i-a spus Ozana Barabancea lui Alin Gheorghișan.

Andreea Bălan a recunoscut că Alin Gheorghișan a avut un moment dificil în ceea ce privește coregrafia.

„Tu te simți bine cu piesele aproape imposibile. Pe mine nu încetezi să mă uimești”, i-a spus și Cristi Iacob.

„Aoleu”! Alexandra Velniciuc a adus joc și voie bună în platoul „Te cunosc de undeva”! S-a transformat în Mioara Velicu... Uaaau! Interpretare IMPECABILĂ la „Te cunosc de undeva”! Barbara Isasi, de la Mandinga, a făcut un adevărat SPECTACOL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x