Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Definiția perfecțiunii: Bella Santiago, cântând „Iartă” a Mihaelei Runceanu! „Toată lumea a început să plângă”

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Ți se face pielea de găină când o asculți pe Bella Santiago interpretând piesa „Iartă” a regretatei Mihaela Runceanu.

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Ți se face pielea de găină când o asculți pe Bella Santiago interpretând piesa „Iartă” a regretatei Mihaela Runceanu.

De cele mai multe ori, la „Te cunosc de undeva” se râde. Însă există momente, transformări atât de încărcate de emoție, încât liniștea se așterne în platou. A fost cazul Bellei Santiago care, în această ediție, s-a transformat în regretata Mihaela Runceanu, o voce cu un destin tragic.

Cu ochii înlăcrimați, Bella a trăit piesa „Iartă”. Atât.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro