Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

„I love youuuu”! Monica și Alexandru Anghel au adus soarele pe scena „Te cunosc de undeva!”. Așa se face show, stând pe scaun!

 

Te cunosc de undeva. Sezon 14. Ediția 6. Ce-a fost asta?! Nimeni nu a fost pregătit pentru mega momentul făcut de Monica și Alexandru Anghel! Ei au cântat stand pe scaun, dar întreaga sală a fost în picioare!

Monica și Alexandru Anghel își cimentează statutul de maeștri ai scenei, cu transformarea din această ediție. Ruleta i-a povocat pe frați să intre în pielea lui Tom Jones (Monica Anghel) și a Ellei Fitzgerald (Alexandru Anghel).

Partea cea mai dificilă?  Au fost nevoiți să cânte stand pe scaun! Nici nu ajuns bine la refrenul piesei „Sunny”, că întreaga sală era în picioare, aplaudând și dansând.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI