Antena Căutare

Un strop de melancolie! Mihai Constantinescu a cântat cu Florin Ristei, pe scena de la "Te cunosc de undeva"

Musafirul care a deschis cea de-a zecea gală a show-ului transformărilor, alături de Florin Ristei și FreeStay,  Mihai Constantinescu, este un artist foarte iubit, creator al multor melodii îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Musafirul care a deschis cea de-a zecea gală a show-ului transformărilor, alături de Florin Ristei și FreeStay, Mihai Constantinescu, este un artist foarte iubit, creator al multor melodii îndrăgite de publicul de toate vârstele.

Prin piesele pe care le-a interpretat, în această seară, a reuşit să să aducă un strop de melancolie în platou, dar şi în casele dumneavoastră, cu siguranţă.

Artistul mărturisește că s-a simțit minunat pe scenă, alături de Ristei şi band-ul lui. “Trupa este extraordinară. M-am simțit minunat pe scenă alături de ei și mi-ar plăcea foarte mult să colaborăm pe viitor”, mai spune invitatul special al galei de sâmbăta aceasta.

Furnica i-a luat locul Andreei Bălan, la masa juriul. Mămica dansurilor de la "Te cunosc de undeva" își va jur... Șerban Copoț, dat dispărut! S-a rugat, a implorat, dar Joanna nu l-a ascultat. Eddy Grant, tu știi ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x