Antena Căutare

De la "Mărgelatu'", întrebare! Dacă ai văzut filmul, sigur vei ști să răspunzi! Florin Piersic, unul dintre invitații speciali ai ediției, le-a pus probleme blondelor

Dan Negru a avut o surpriză pentru telespectatori în prima ediție a noului sezon "Te pui cu blondele". Una dintre întrebări le-a fost adresată invitaților de maestrul Florin Piersic.

Dan Negru a avut o surpriză pentru telespectatori în prima ediție a noului sezon "Te pui cu blondele". Una dintre întrebări le-a fost adresată invitaților de maestrul Florin Piersic.

“Am un "fix" cu Florin Piersic, care e invitat mereu la Blonde, în ultimii ani. E omul care încă are multe lucruri de spus. E mereu surprinzător. Și nimic nu se compară cu momentul în care am adus-o în platou pe prima sa profesoară de teatru, o doamnă onorabilă de 98 de ani”, declara Dan Negru.

Desigur, așa cum știm cu toții, maestrul nu a ezitat să ne mai spună o poveste. Așa că până la întrebare, am aflat o poveste cu semințele lui Mărgelatu.

Andrei Aradits se pricepe la bucătărie: Uite cum arată farfuria care ar convinge orice copil să mânânce... Cosmin Seleși, sosia lui Dan Negru! L-a imitat SENZAȚIONAL pe "moderatorul blondelor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te pui cu blondele? nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-pui-cu-blondele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tepuicublondele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/BjojvW.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x