Antena Căutare

De 4 X Uddi! Premieră la "The Four"! Duelul strategic al concurenților aflați pe scaune a creat controverse: "Zici că suntem la Cerbul de AUR"

Premieră în această seară la ”The Four – Cei 4”! Alexandra Crișan, Vlad Musta, Dragoș Udilă și Francesca Ilie s-au duelat între ei, pentru prima dată, în competiție.

Premieră în această seară la ”The Four – Cei 4”! Alexandra Crișan, Vlad Musta, Dragoș Udilă și Francesca Ilie s-au duelat între ei, pentru prima dată, în competiție.

Juriul a ales pentru aceștia ”Muzica românească” drept temă de interpretare, așa că fiecare și-a ales câte o piesă. Unii mai inspirați, alții mai puțin și n-am spus-o noi, ci juriul, care a și ales câștigătorul.

Astfel, dacă Vlad Musta a început cu "Nunta" celor de la Phoenix,

Alexandra și-a atras numeroase critici după interpretarea melodiei "De-ar fi să vii" a Mihaelei Runceanu: "Bun venit la crizantema de aur, la Cerbul de aur", i-a spus Cheloo.

Ultimele două prestații au fost alese din repertoriul Deliei, Francesca interpretând "Cine m-a făcut om mare", iar Uddi, strategic, și-a cântat propria piesă, "Ipotecat".

Cu patru voturi din patru, duelul strategic a fost adjudecat: De 4XUDDI!

Premiul îi asigură acestuia un avantaj major: poate refuza primul duel la care ar fi provocat și să trimită un alt coleg în luptă.

Premieră la "The Four - Cei 4": Cei 4 se duelează între ei pentru un avantaj strategic!... Dana Markitan promite că "rupe" scena-n două! Nu i-a ieșit: "Trebuie să le oferim celor patru concurenți ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x