Antena Căutare

UDDI versus Johnny King! A fost spectacoool, iar Carla's Dreams s-a ridicat în picioare: ”Să cânți piesa asta fără backing înseamnă să fii mai mult taur decât om!” Cheloo i-a dat dreptate: ”Felicitări, Udilă!”

În această seară, la ”The Four - Cei patru” UDDI, cel mai vechi dintre Cei patru a intrat din nou la duel cu Johnny King.

În această seară, la ”The Four - Cei patru” UDDI, cel mai vechi dintre Cei patru a intrat din nou la duel cu Johnny King.

A cântat, a avut încredere în el și a câștigat din nou. Dragoș Udilă, cunoscut sub numele de UDDI, l-a făcut pe Carla's Dreams să se ridice în picioare, după ce a cântat melodia melodia "Madcon"

”Piesa ta, Johnny, a sunat mai prost decât a lui UDDI. Să cânți melodia asta fără backing înseamnă să fii mai mult taur decât om. Bravo!”, a spus artistul, iar Cheloo a fost de acord: ”Felicitări, domnule Udilă!”

Johnny a interpretat piesa lui Bob Marley - "Could you be loved", dar jurații n-au fost impresionați.

Johnny King a făcut spectacol la ”The Four”! Le-a cucerit pe Feli și pe Antonia, dar Carla's Dreams n-a fost impresionat... Ruxandra Anania şi-a pierdut scaunul la „The Four – Cei 4”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x