Antena Căutare

"Cruciadele", cel de-al treilea DVD din seria documentarelor istorice Discovery

Joi, 22 mai, apare împreună cu Jurnalul Naţional cel de-al treilea DVD din seria de documentare istorice marca Discovery, Cruciadele.

La sfârşitul secolului al XI-lea, sultanii musulmani stăpâneau cea mai mare parte a Africii de Nord, Spania şi ţărmurile estice ale Mediteranei. Lumea creştină era împărţită în două : în Europa , o mulţime de stătuleţe şi regate şi la est, Imperiu Bizantin, controlat din capitala sa Constantinopol.

Din 1096 până în 1291 , teritoriile din Orientul Mijlociu au trecut de la un stăpân la altul într-o serie de 8 cruciade. Înainte ca ostilităţiile să înceteze, zeci de mii de oameni au murit, războinici din ambele tabere în timpul cruciadelor.

Nu pierdeţi, aşadar, această serie de documentare Discovery, serie care prezintă pagini de istorie care au influenţat evoluţia civilizaţiei.

Articolul continuă după reclamă

În fiecare joi, numai cu Jurnalul Naţional, la preţul de 10,9 lei.

Calendarul apariţiilor:

8 mai - Antoniu şi Celopatra

15 mai - Armata pierdută a lui Napoleon

22 mai - Cruciadele

29 mai - Antentate împotriva lui Hitler

Piesa în doi actori, care a dus spectatorii în lumea viselor, a fost ovationată și aplaudată în picioare minute în șir... Mogosoaia Water Sport Events 2014...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x