Căutare Live

Actriţa Mădălina Ghenea şi-a anulat venirea în România, la premiera „Urma”, din cauza Covid-19

Actriţa şi modelul Mădălina Ghenea şi-a anulat venirea în România, la premiera filmului „Urma”, regizat de Dorian Boguţă, din cauza măsurilor de protecţie împotriva epidemiei de coronavirus.

Ca urmare a situaţiei generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-şi anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecţiile speciale ale „Urma”, primul film românesc în care joacă, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguţă.

Pentru ca lucrurile să decurgă în deplină siguranţă pentru toată lumea, a considerat că este cea mai prudentă alegere, în condiţiile în care, în România, există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia (în cazul ei, din Milano), care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Actriţa şi-ar fi dorit foarte mult să fie prezentă în persoană la proiecţiile de gală ale primului film românesc în care joacă şi să stea de vorbă cu publicul, însă va transmite un mesaj special, în exclusivitate, celor prezenţi la proiecţiile speciale programate pe 4 şi 5 martie (la Băneasa Grand Cinema, respecitv la Cinema City AFI Cotroceni), se arată într-un comunicat remis News.ro.

O proiecţie specială în prezenţa ei va fi programată la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai şi 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Filmul „Urma” va rula în cinematografe din 6 martie.

Un policier cu accente de thriller, „Urma” e o poveste despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi. Totul porneşte de la dispariţia unui pianist celebru. Poliţistul care preia cazul află, treptat, despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinţilor lui, devenise obsedat de fericirea surorii sale, dincolo de limitele iubirii fraterne.

Din distribuţie fac parte Teodor Corban, Marin Grigore, Irina Rădulescu, Dragoş Bucur, Mădălina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa şi István Téglás.

Sursa : news.ro

Coronavirus - Fanii lui James Bond solicită ca data lansării viitorului film să fie decalată... Lungmetraje cu Hugh Jackman, Pete Davidson şi Elizabeth Moss, în selecţia festivalului Tribeca...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri