Amazon pregăteşte un serial inspirat de anii de facultate ai actriţei Sandra Bullock

 

Platforma de streaming Amazon pregăteşte un serial inspirat de anii de facultate ai actriţei Sandra Bullock, scrie Variety.

Bullock va fi producător executiv, împreună cu Akiva Goldsman şi John Legend şi de K.C. Perry („Constance”, „The Originals”), care va scrie scenariul.

Serialul este descris ca o dramă-comedie a cărei acţiune este plasată într-o lume a muzicii şi dansului, în sudul Americii anilor 1980. 

Ideea realizării acestui serial a apărut în urma unei conversaţii dintre Bullock şi Goldsman. 

Sandra Bullock, născută pe 26 iulie 1964, este actriţă şi producătoare. Cunoscută pentru roluri din comedii romantice ca „While You Were Sleeping”, „Miss Congeniality” şi „The Proposal”, ea a fost recompensată cu un premiu Oscar pentru rolul din drama biografică „The Blind Side” (2009), a fost nominalizată pentru interpretarea din „Gravity” (2013), iar cel mai recent a jucat în „Ocean's Eight” (2018) şi „Bird Box” (2018).

Akiva Goldsman a fost premiat cu un Glob de Aur şi un Oscar pentru scenariul „A Beautiful Mind” (2001), iar John Legend, cu un Oscar pentru cel mai bun cântec original - „Glory” - compus pentru filmul „Selma” (2014).

Sursa: News.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI