Căutare Live

Criticii americani despre "Eroi de sacrificiu": "O oda homoerotica inchinata tuturor lucrurilor macho"

Incepand din 13 august, mult-asteptatul proiect cinematografic "The Expendables / Eroi de sacrificiu" poate fi vizionat si in salile de cinema din Romania. Fanii filmelor de acest gen nu ar trebui sa aiba prea mari dezamagiri, din moment ce distributia este alcatuita din cele mai mari nume ale filmelor de actiune "din toate timpurile". Cu toate acestea, insa, este bine de stiut ca thriller-ul de actiune nu a avut parte de foarte multe recenzii pozitive dupa lansarea din Statele Unite, care avut loc saptamana trecuta

"Cel mai tare film de actiune" este, in opinia celor de la New York Post, "versiunea masculina in moarte cerebrala a filmului Sex and the City 2".

"N-ai crede niciodata ca The Expendables a fost facut de cineva care se afla in industria filmelor de 40 de ani si le regizeaza din 1978", noteaza publicatia amerciana.

"O simfonie animata de muschi, gloante, tatuaje si trabucuri", este descrierea facuta de Los Angeles Times mult-asteptatului film.

"Nu va irositi timpul sau banii pe The Expendables", este titlul recenziei date de USA Today. "Este cu adevarat un film de care nu are nimeni nevoie - salbatic, implauzibil si uneori incoerent", noteaza publicatia in editia online.

Una dintre cele mai negative critic aduse filmului proaspat-lansat au oferit-o cei de la obsessedwithfilm.com. In opinia lor, The Expendables reprezinta "o oda homoerotica inchinata tuturor lucrurilor macho"...

Fireste, filmul a avut parte si de cateva remarci pozitive. Insa chiar si acelea au fost, in unele cazuri, exprimate intr-un mod nu tocmai flatant. Spre exemplu, The New York Times noteaza ca filmul este, intr-adevar, prost, insa "intr-un mod pe deplin negativ".

Potrivit IMDB, The Expandables este un thriller de actiune despre un grup de mercenari angajati sa se infiltreze intr-o tara Sud-Americana si sa-l indeparteze pe un dictator de la conducerea ei. De indata ce incepe misiunea, mercenarii realizeaza ca lucrurile sunt mai complicate decat par, si se trezesc ca sunt tradati si prinsi intr-o cursa periculoasa. In timp ce trebuie sa-i salveze pe cei nevinovati, ei lupta sa-i distruga pe cei care incearca sa le nimiceasca fratia.

Distributia este una de zile mari pentru amatorii genului. Astfel, in pelicula regizata de Sylvester Stallone (in care evolueaza si el), joaca Bruce Willis, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren si multi altii.

Foto: best-cine.com

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Rochiile purtate de Vivien Leigh in "Pe aripile vantului" vor fi reconditionate...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri