Căutare Live

Dacă e luni, Antena 1 te invită la film! „Tomorrowland - Lumea de dincolo de mâine”, o aventură cinematografică misterioasă şi fascinantă, care îl are în rolul principal pe sexosul George Clooney

Disney lansează filmul „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine” – o aventură cinematografică misterioasă şi fascinantă, care îl are în rolul principal pe George Clooney, actor premiat cu două Oscaruri.

Dacă ai avea posibilitatea să pornești într-o călătorie extraordinară, o misiune periculoasă în care să ai ocazia să dezgropi secretele unui loc enigmatic din timp şi spaţiu, cunoscut doar sub numele de „Tomorrowland” (Lumea de dincolo de mâine), ce ai face?!

Poate că tu ai avea o ezitare, dar nu același lucru se poate spune despre Frank și Casey, doi copii care accesează o altă fațetă a realității. Legaţi de un destin împărtăşit, fostul băieţel-geniu Frank (Clooney), blazat din cauza deziluziilor, şi Casey (Britt Robertson), o adolescentă inteligentă şi optimistă, foarte curioasă în legătură cu lumea ştiinţei, încep explorarea „Tomorrowland”-ului.

Disney a lansat filmul „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine” – o aventură cinematografică misterioasă şi fascinantă, care îl are în rolul principal pe George Clooney, actor premiat cu două Oscaruri, în 2015. În trei ani, producția cinematografică a fost vizualizată de milioane de oameni în întreaga lume!

Cu un scenariu al lui Damon Lindelof (scenarist şi unul dintre creatorii serialului „Lost”) şi Brad Bird (deţinător al 2 premii Oscar) – care este şi regizorul filmului –, după o poveste scrisă de Lindelof & Bird & Jeff Jenses, „Lumea de dincolo de mâine” promite să le ofere spectatorilor o călătorie emoţionantă şi plină de aventuri prin noi dimensiuni care au fost doar visate până acum.

Dacă e luni, Antena 1 te invită la film! „Tomorrowland - Lumea de dincolo de mâine”, o aventură cinematografică misterioasă şi fascinantă, începe la ora 20:00!

A cincea peliculă din seria „Indiana Jones" a fost amânată pe termen nedeterminat... "Comoara Națională". Nemțoaica Diane Kruger, „frumoasă de pică”, îi ajută pe americani să-și descopere avuțiil...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri