Drama lui Val Kilmer. Cum a ajuns să arate actorul din ”Top Gun” și ”Batman”: "Vreau să-mi spun povestea"

Val Kilmer a prezentat la Cannes 2021 noul său film, ”Val”, care vorbește despre lupta cruntă pe care o duce de peste șapte ani. În cadrul documentarului, actorul a făcut mărturisiri despre starea sa de sănătate și modul în care nemilosul cancer i-a distrus laringele.

Val Kilmer a prezentat la Cannes 2021 noul său film, ”Val”, care vorbește despre lupta cruntă pe care o duce de peste șapte ani

Profimediaimages.ro

Val Kilmer a recunoscut că se străduiește să vorbească și să fie înțeles de când are folosește o voice box. Starul, acum în vârstă de 61 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2014 și a ales să-și spună povestea într-un film documentar, care va fi difuzat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes.

Înainte de acest moment, Kilmer a urcat trailerul pe Twitter și a notat: ”Se simte ca ieri și totuși a fost o viață întreagă. În timp ce scriu acest lucru, documentarul meu urmează să aibă premiera la Festivalul de la Cannes. Aștept cu nerăbdare să împărtășesc povestea vieții mele cu voi toți.”

Citește și: Raffaella Carra, "regina televiziunii italiene", a murit la 78 de ani, răpusă de cancer. "I-a fost grea suferinţa"

Val Kilmer, în lacrimi în trailerului filmului ”Val”

Trailerul filmului arată imagini de pe platourile de filmare, captate de-a lungul anilor, în care apar vedete de la Hollywood ca Sean Penn și Kevin Bacon.

”Am trăit o viață magică și am ”captat” destul de mult din ea. Am fost recent diagnosticat cu cancer la gât. Încă mă recuperez. Este dificil să vorbești și să fii înțeles, dar vreau să-mi spun povestea mai mult ca niciodată”, se aude vocea lui Val Kilmer.

Un cadru îl arată pe actor în lacrimi și apoi vorbind cu ajutorul unui voice box, care îl ajută să verbalizeze. Unele cuvinte sunt greu de înțeles, așa că sunt subtitrate.

Un dispozitiv de tip voice box funcționează în mod normal pe baterie și poate fi implantat sau ținut pe gât pentru a ajuta utilizatorul să producă sunet dacă i s-a îndepărtat laringele din motive medicale.

Despre ce este noul film al lui Val Kilmer

Proiecţie "Val" (în afara competiţiei), film consacrat actorului american Val Kilmer, cunoscut în special pentru rolurile din "Top Gun" (1986) şi Jim Morrison din filmul lui Oliver Stone "The Doors" (1991), se anunţă un alt moment puternic al festivalului.

Citește și: Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, suferă de cancer. "Este groaznic şi îmi este frică"

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

Acest film biografic, regizat de Ting Poo şi Leo Scott, doi cineaşti puţin cunoscuţi marelui public, povesteşte lupta actorului cu cancerul de gât. Vindecat, actorul în vârstă de 61 de ani, care nu va fi prezent la Cannes, se pregăteşte să revină în continuarea "Top Gun", "Maverick", a cărui lansare este prevăzută în toamnă.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri