Fiii actorului Pierce Brosnan, Paris şi Dylan, desemnaţi ambasadori ai galei Globurilor de Aur 2020

Cei doi fii ai actorului Pierce Brosnan, Paris şi Dylan, au fost desemnaţi ambasadori ai galei Globurilor de Aur 2020, a anunţat Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), citată de Variety.

Paris şi Dylan sunt şi fiii jurnalistei şi scriitoarei Keely Shaye Smith. Ambasador (i) este un titlu care în mod normal este atribuit fiilor şi ficelor unei celebrităţi, care asistă la distribuirea trofeelor în cadrul ceremoniei.

Isan Elba, fiica actorului Idris Elba, a fost aleasă ambasador anul trecut.

Între cei care au deţinut acest rol, cunoscut până anul trecut drept Miss sau Mister Golden Globe, se numără copii ai unora ca Sylvester Stallone, Clint Eastwood şi Bruce Dern.

Pe lângă rolul de a conduce prezentatorii pe scenă pentru a înmâna trofeele, fraţii Brosnan vor alege o organizaţie non-profit şi vor colabora cu ea. Ei au ales FEED, un brand social bazat pe impact, înfiinţat de Lauren Bush Lauren, care oferă mese hrănitoare copiilor în şcoli de pe tot globul.

Nominalizările vor fi anunţate pe 9 decembrie, iar ceremonia din 2020 va avea loc pe 5 ianuarie.

Sursa : news.ro

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri