Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Filme de Crăciun. Top 10 filme potrivite pentru serile de sărbători

Filme de Craciun. Lasa orice grija sau tristete si intra in spiritul Craciunului. Ti-am pregatit o lista de 10 filme perfecte pentru sarbatorile de iarna.

Filme de Crăciun. Lasă orice grijă sau tristețe și intră în spiritul Crăciunului. Ți-am pregătit o listă de 10 filme perfecte pentru sărbătorile de iarnă.

1. Filme de Crăciun. A Christmas Prince

Comedia romantică „Un prinţ de Crăciun/A Christmas Prince“, produsă de Netflix şi apărută recent pe platforma online, a fost filmată aproape integral în diferite locuri din România. Pentru crearea atmosferei de poveste, producătorii filmului „Un prinţ de Crăciun“, au ales mai multe monumente istorice celebre din România şi anume: Castelul Peleş, Palatul Bragadiru, Muzeul Naţional Cotroceni, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila (UMF) şi Aeroportul Aurel Vlaicu. Lungmetrajul „A Christmas Prince“ este o comedie romantică, având în rolurile principale pe Rose McIver şi Ben Lamb. Filmul spune povestea unui reporter care merge, sub acoperire, la palatului unui prinţ pentru a descoperi secrete din viaţa acestuia. Tânăra ajunge să facă parte dintr-o adevărată intrigă regală şi sfârşeşte prin a trăi dragostea vieţii sale. Acţiunea filmului se petrece într-o ţară imaginară, Aldovia, condusă de o monarhie(adevarul.ro)

2. Filme de Crăciun. Good Luck Charlie, It's Christmas!

Călătorind spre locuința părinților lui Amy alături de care întreaga familie urmează să petreaca sărbătorile de Crăciun, Teddy ia o decizie surprinzătoare care va provoca un mic haos ce amenință că-i va separa chiar înainte de Crăciun.
Fără nici un zbor liber, Teddy organizează o călătorie în timpul căreia va străbate țara împreună cu Amy, folosind toate mijloacele de transport existente (autobuz, mașină, autostop și chiar și bicicleta în tandem) pentru a fi sigur că toată familia va petrece ziua cea mare sub același acoperiș.

3. Filme de Crăciun. Call Me Mrs. Miracle

Emily Merkle lucrează la raionul de jucării al magazinului Finley și șeful ei nu este altul decât Jake Finley, fiul patronului. Pentru Jake, magia Crăcinului fusese spulberată cu mulți ani în urmă într-un ajun de Crăciun. Acum, Crăciunul nu însemnă decât un singur lucru pentru el și pentru tatăl lui. Profit ! Fiindcă aveau nevoie de un adevărat miracol ca afacerea lor să nu se ducă pe Apa Sâmbetei. Și Holly Larson are nevoie de un miracol. Vrea să-i ofere nepotului ei în vârstă de 8 ani, Gabe, vacanța mult visată. Fratele lui Holly era militar și nu putea veni acasă de Crăciun și ea voia să-i dăruiască lui Gabe robotul pe care și-l dorea cu disperare. Numai că nu știa cum să și-l permită... Din fericire, Doamna Miracol are un plan. Pe lângă bucuria de a-i face pe copii fericiți, mai face puțin și pe pețitoarea. Acest Crăciun va fi altfel. Pentru toată lumea.

4. Filme de Crăciun. Merry Madagascar

Pe măsura ce povestea începe, Alex, Marty, Melman și Gloria au încercat să “evadeze” de pe insula Madagascar și să ajungă la New York cu ajutorul unui balon cu aer cald ,dar au fost doborâți de către un grup de lemuri, conduși de regele Julien, care îi confundă cu "Red night goblin", ce îi vizitează în fiecare an, pe 24 ianuarie. Imediat după aceea, "Red night goblin" apare; și încep dușurile cu cărbuni. După multe încercări, Alex reuseste să-l doboare, dar cei patru prieteni descoperă că "Red night goblin" a fost de fapt, Moș Crăciun, dădându-și seama că Moșul a aruncat pur și simplu cărbune în Julien deoarece era obraznic. Din păcate, grupul își dă seama că Moșul s-a ales cu o amnezie.(...) Moșul descoperă un ultim sac pentru Liechtenstein și pentru a face livrarea la timp, schimbă pe rezervorul de urgență al prafului magic. El zboară cu renii săi, înainte ca animalele să poată cere un transport până la New York.

Cu spiritul de sărbători în inimile lor, animalele decid să recreeze Crăciunul împreună cu lemurii, in Madagascar.

5. Filme de Crăciun. Miracle on 34th Street

Aceasta productie reia povestea filmului clasic cu acelasi nume din 1947, prolificul scenarist John Huge ramanand fidel liniilor principale ale originalului. Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy (Elizabeth Perkins) si fetita ei nu cred prea mult in spiritul si atmosfera mirifica a Craciunului. Oricum, Doris este insarcinata sa gaseasca cel mai potrivit Mos Craciun pentru a imparti daruri copiilor in magazin. Cel ales este Kriss Kringle (Richard Attenborough) care, dupa cum se dovedeste foarte curand, este convins ca e chiar Mos Craciun.
Autoritatile il ameninta ca il vor interna intr-un spital de nebuni insa un tanar avocat si spiritul Craciunului il vor salva.

6. Filme de Crăciun. The Madagascar Penguins in: A Christmas Caper

Este Craciunul in Central Park Zoo, toate animale petrec si se bucura de compania prietenilor. Toate exceptandu-l pe Ted, ursul polar. Private, cel mai tanar dintre pinguini, convins ca nimeni nu ar trebui sa fie singur si trist de Craciun, porneste, fara stirea celorlalti, in cautarea unui cadou pentru Ted. Totusi, dupa ce este confundat cu o jucarie de catre o batrana si ajunge el insusi cadou pentru cainele acesteia, ceilati trei pinguini trebuie sa-i vina in ajutor pentru a-l salva.

7. Filme de Crăciun. Love Actually

Opinia generală tinde să fie că lumea în care trăim este guvernată de răutate și lăcomie, dar eu nu sunt de acord pentru că mie mi se pare că dragostea este peste tot. (Richard Curtis, regizor)
De la noul Prim Ministru burlac și arătos (Hugh Grant) care se îndrăgostește la câteva minute de la instalarea sa în Downing Street nr. 10 de drăgălașa tânără angajată să asigure protocolul...
La un scriitor (Colin Firth) ce evadează din Londra în Sudul Franței pentru a-și îngriji inima rănită și care găsește dragostea în lac...
De la o soție și mamă (Emma Thompson) care crede că soțul ei o înșală (Alan Rickman)...
La o proaspătă mireasă (Keira Knightley) care nu înțelege distanța păstrată de cel mai bun prieten al soțului ei...
De la un școlar ce caută să atragă atenția celei mai intangibile fete din școală...
La un tată vitreg văduv (Liam Neeson) ce caută punți de legătura cu fiul său vitreg...
De la o fată bătrână americană (Laura Linney) ce nu poate începe o relație cu un coleg de serviciu pe care îl iubește în taină...
La un bătrân rock star, genul „văzut tot, îmi amintesc foarte puțin” ce încearcă să-și relanseze cariera cu o melodie reluată, dar ușor schimbată ca text...
Dragostea crează un haos pentru toți cei de mai sus.
Aceste evenimente se petrec în Londra în perioada Crăciunului și sunt spuse și filmate cu mult umor și romantism și cu acel dulce amar pe care-l trăiesc toți cei norocoși sau ghinioniști atunci când sunt sub vraja dragostei.

8. Filme de Crăciun. Joyeux Noel

Filmul este inspirat dupa o poveste adevarata, care s-a petrecut in Ajunul Craciunului in 1914, in timpul Primului Razboi Mondial in multe locuri diferite de-a lungul liniei frontului.
Cand a izbucnit razboiul in vara lui 1914, a luat prin surprindere milioane de barbati si i-a aruncat in vartejul lui. A venit Craciunul, cu zapada, si o multime de familii si soldati s-au reunit. Dar surpriza nu va veni din inimile generoase care stau in transeele franceze, scotiene sau germane.
In acea noapte, un eveniment extraordinar va schimba destinul a patru personaje: un preot scotian, un locotenent francez un tenor german deosebit si iubita acestuia si partenera de scena, o minunata soprana daneza. Ei se vor afla in miezul unei fraternizari fara precedent intre trupele germane, britanice si franceze.
In acel Ajun de Craciun inimaginabilul s-a intamplat: armele au fost lasate in transee si s-au facut pasi catre "inamici" pentru a le strange mainile, a schimba tigari sau cate o bucatica de ciocolata si a-si ura unul altuia "Craciun Fericit!".

9. Filme de Crăciun. Home Alone

Numerosul familion McCallister al micuțului Kevin de 8 ani - părinți, unchi, frați, surori și veri pornesc cu mic cu mare să petreacă sărbătorile Craciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băiețel.
Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa..(...) "Aceste filme sunt despre răii care o încasează de la un puști" - spune Joe Pesci, interpretul banditului Harry. "Toți copiii vor să fie Mack și să ne facă praf pe Daniel și pe mine. Mi se întâmplă deseori ca puștii pe care-i întâlnesc să-mi dea adresele ca să le jefuiesc casele și ca ei să mă poată pune cu botul pe labe."
Celalalt hoț, Marv, e jucat de Daniel Stern, care povesteste: "Eu sunt banditul mai blând și mai milos, cam tare de cap, e-adevărat, dar dornic de revanșă."

10. Filme de Crăciun. Santa Buddies

Înainte de venirea Crăciunului, Moșul (Santa Clause) și ajutorul său canin Santa Paws sunt ingrijorați observând o scădere a Magiei Crăciunului și a energiei din cadrul atelierului de jucării, unde spiridușii creează jucăriile și antrenează renii să zboare. În tot acest timp, juniorul Pappy Paws, puiul lui Santa Paws, face tot felul de pozne și boacăne, astfel încât tatăl Paws decide să-l pedepsească. Sub formă de protest împotriva tatălui său, Puppy Paws hotărăște să devina un cățel normal și cere ajutorul celor cinci frați: Budderball, Buddha, Mud Bud, B-Dawg și Rosebud. După o serie de întâmplări hazlii, Pappy Paws va trebui să aleagă între a salva Spiritul Crăciunului și a-i convinge pe cei cinci frățiori că Santa Paws chiar există sau să devină un cățel normal.

Sursa: cinemagia.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro