Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Filme online traduse. Unde vezi filme și seriale subtitrate în limba româna

Filme online traduse. Unde vezi filme și seriale subtitrate în limba română. Iată un mic clasament al celor mai interesante site-uri de filme și seriale online subtitrate în limba română

Filme online

pexels.com

Filme online traduse. Unde vezi filme și seriale subtitrate în limba română. Iată un mic clasament al celor mai interesante site-uri de filme și seriale online subtitrate în limba română

În secolul vitezei foarte rar apucăm să numim un anumit număr de ore ca fiind “ore de relaxare”. Cei mai mulți aleg să petreacă acel timp liber vizionând un serial sau un film bun cu o persoană dragă, acesta fiind cea mai rapidă de a te deconecta de la rutina zilnică, după citit o carte, evident. În ceea ce urmează, am făcut un mic clasament cu cele mai interesante site-uri de filme și seriale online subtitrate în limba română sau chiar dublate în română. Acestea sunt 100% legale la noi în țară, dar se impune o formă de abonament pentru a accesa conținutul.

Unele au și aplicații pentru smartphone, tablete și smart TV, altele există doar online. Internetul de mare viteză, fie că vorbim de broadband pe fibră optică sau 4G pentru smartphone este esențial pentru a vedea filme online.

Unde vezi filme și seriale subtitrate în limba română

1.Netflix.

Netflix a apărut în România din 2016. Într-un singur an numărul de filme subtitrate în limba română a explodat. Este platforma online cea mai populară în lume, având cele mai multe filme online, seriale online, filme documentare, emisiuni, divertisment și multe altele. Abonamentul lunar este ieftin. Există trei tipuri de abonament, iar odată plătit ai acces la toată baza de filme. Sunt enorm de multe filme, atât filme clasice, comedii, filme de acțiune sau de război, filme de groază și multe seriale online de top. Câteva exemple ar fi Prison Break, Friends, House of Cards, Black Mirror și foarte multe altele.

2.Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este cel mai mare concurent al Netflix, iar din 2017 este oficial și în România. Primii utilizatori au gratuitate pentru primele 7 zile, după care, timp de 6 luni, vor plăti un preț proporțional de 3 euro pe lună. Apoi, peste 6 luni, abonamentul lunar va fi de 6 euro. Numărul de filme subtitrate în română a crescut, dar dacă sunteți pasionați de filme și înțelegeți engleza, este perfect. Asta înseamnă că puteți viziona o gamă și mai largă de filme. Ceea ce poate nu știai este că Amazon au drepturile exclusive pentru The Grand Tour, emisiunea Auto făcută de cei de la Top Gear.

3.Internet Archive

Internet Archive este platforma de filme ideală dacă îndrăgiți filmele clasice. Aici găsiți vreo 10-20 de site-uri similare cu arhive de filme. Dacă vă plac filmele SF clasice sau comediile alb-negru și filmele de groază de la începutul industriei, atunci ar trebui să aruncați o privire pe aceasta platformă ce furnizează filme online. Din nefericire, nu au filme subtitrate în limba română.

Sursă foto: pexels.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro