Filmul „Joker” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Filmul „Joker”, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Filmul „Joker”, regizat de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix şi Robert De Niro în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

În al doilea final de săptămână de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 55 de milioane de dolari, cu aproximativ 43% mai puţin decât în primul weekend, potrivit boxofficemojo.com.

„Joker”, cu un buget de producţie de 55 de milioane de dolari, a generat până în prezent, la nivel global, încasări de 543,9 milioane de dolari.

Animaţia „The Addams Family” a debutat pe poziţia secundă, cu încasări de 30,2 milioane de dolari. Lungmetrajul este bazat pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi este regizat de Conrad Vernon şi Greg Tiernan.

Filmul SF „Gemini Man”, regizat de Ang Lee, cu Will Smith şi Clive Owen în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 20,5 milioane de dolari. El spune povestea unui asasin plătit care are pe urme o clonă a lui, o versiune mai tânără şi mai puternică.

Animaţia „Abominable” a coborât două locuri în top, până pe patru. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 6,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Downton Abbey” s-a clasat pe poziţia a cincea, în coborâre două locuri. În al patrulea weeknd de la debut, filmul a generat încasări de 4,9 milioane de dolari.

Tot două locuri a coborât în top şi „Hustlers”, cu Jennifer Lopez în rol principal. Filmul s-a clasat pe locul al şaselea, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 3,8 milioane de dolari.

Filmul biografic „Judy”, cu Renée Zellweger în rol principal, s-a clasat pe poziţia a şaptea, cu încasări de 3,25 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut.

Poziţia a opta în clasamentul nord-american a fost ocupată de filmul horror „It: Chapter Two”, în coborâre trei locuri. Pelicula a generat, în al şaselea weekend de la premieră, încasări de 3,22 milioane de dolari.

Comedia „Jexi” a debutat pe locul al nouălea, cu încasări de 3,1 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui bărbat care îşi iubeşte telefonul mobil mai mult decât orice altceva.

Filmul SF „Ad Astra”, cu Brad Pitt în rol principal, a coborât trei locuri, până pe zece. În al patrulea weekend de la debut, el a generat încasări de 1,9 milioane de dolari.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri