Doliu în cinematografie! Încă un actor celebru din ”Beverly Hills 90210” a murit. Jad Allan s-a stins în somn

 
+2 click pentru
galerie

După ce o lume întreagă a plâns moartea actorului Luke Perry, la doar 52 de ani, vestea că un alt actor din distribuția celebrului ”Beverly Hills 90210” a decedat a îndoliat lumea cinematografică. Jed Allan era cunoscut pentru rolul său din "Beverly Hills 90210", tatăl lui Steve Sanders, dar și pentru cel din serialul "Santa Barbara".

Actorul s-a stins la vârsta de 84 de ani, iar anunțul morții a fost făcut chiar de fiul acestuia. Allan a murit în somn. Colegii din distribuția ”Beverly Hills 90210” au reacționat pe rețelele de socializare.

Potrivit unui anunț făcut de fiul său, îndrăgitul actor american a murit în somn în locuinţa sa din „Sunt atât de trist că am pierdut un alt membru al «90210». Am avut plăcerea de a lucra cu Jed Allan din ’94 până în ’99. L-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve. Un om grozav, le va lipsi tuturor”, a scris pe Facebook Ian Ziering, actorul care l-a jucat în serial pe Steve Sanders.

De-a lungul carierei sale, Jed Allan a mai jucat roluri în „Days of Our Lives”, „Santa Barbara”, „Lassie”, „Columbo”, „Adam-12”, „Love, American Style”, „CHiPs”

Vestea morții actorului vine după ce, pe 4 martie, Luke Perry trecea în neființă. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI