Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Johnny Depp ar putea primi 95 de milioane de dolari pentru "Piratii din Caraibe 5"

Despartirea de Vanessa Paradis nu l-a impiedicat pe Johnny Depp sa dea o noua lovitura. Tabloidele de peste Ocean scriu ca actorul ar fi semnat un nou contract, urmand a primi 95 de milioane de dolari pentru o continuare a "Piratilor din Caraibe".

Piratii obisnuiti nu au idee cum arata sau ce inseamna 95 de milioane de dolari. Insa Johnny Depp e special, talentat si, mai nou, dispus la orice. Despartirea de Vanessa Paradis l-a facut pe celebrul actor sa-si indrepte atentia catre viitor. Iar o noua pelicula pare tratamentul perfect.

The Sun scrie ca Johnny ar fi incantat sa puna mana pe aceasta suma imensa, mai ales ca are de intretinut doi copii si o fosta iubita. Insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Depp nu vrea sa-si strice imaginea aparand in prea multe filme, precum Nicolas Cage sau John Travolta.

Ramane de vazut daca cele 95 de milioane vor inclina balanta. De retinut! Dupa "Piratii din Caraibe", popularitatea lui Johnny Cage a atins cote de neimaginat... Iata, asadar, un motiv in plus pentru a accepta oferta!

foto: Hepta.roRecomandari