Kit Harington și Rose Leslie vor avea un copil. Cum arată ”Ygritte” cu burtică de gravidă

După ce și-au unit destinele într-o ceremonie specială în 2018, Kit Harington și Rose Leslie trec la următorul capitol al poveștii lor. Cei doi actori din Game of Thrones se pregătesc să devină părinți.

Potrivit publicației People, Rose este însărcinată cu primul copil al cuplului și a confirmat vestea pentru Make Magazine, pentru care a pozat într-o rochie neagră, care-i evidențiază burtica de gravidă.

Soția lui ”Jon Snow” a menționat că, pe parcursul sarcinii, ea și partenerul său vor rămâne izolați în casa lor din estul Angliei.

”Ce lucru splendid să poți fugi la țară și să te recuperezi. Este un privilegiu extraordinar să fii înconjurat de verdeață, cântecul păsărilor și vecini încântători. Este atât de liniștit.”, a spus ea despre reședința lor actuală.

Rose și Kit, care i-au jucat pe Ygritte, respectiv Jon Snow în Game of Thrones, s-au cunoscut și îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului. Deși s-a zvonit că formează un cuplu din 2012, cei doi au confirmat oficial abia în 2016. Un an mai târziu s-au logodit, iar nunta a avut loc în 2018.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri