Căutare Live

La implinirea a 78 de ani, Victor Rebengiuc primeste o stea pe Walk of Fame-ul bucurestean

Victor Rebengiuc primeste in ziua aniversarii a 78 de ani a doua stea pe Walk of Fame-ul bucurestean, dupa ce Florin Piersic a inaugurat pe 31 ianuarie spatiul dedicat valorilor artistice ale filmului si teatrului din Romania

Initiativa apartine Teatrului Metropolis in colaborare cu Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti si magazinul Cocor si va avea loc in Piata Timpului, de la ora 14,00, informeaza Agerpres.

Nascut pe 10 februarie 1933, Rebengiuc este absolvent al UNATC Bucuresti din 1956 si la un an dupa absolvire devine membru al Teatrului Bulandra, al carui director ajunge peste ani, in perioada 1996-1998. Victor Rebengiuc este casatorit, din 1965, cu actrita Mariana Mihut si impreuna au un baiat pe nume Tudor.

Actorul este renumit pentru rolurile din filme valoroase ale cinematografiei romanesti, precum "Padurea spanzuratilor" (1964), de Liviu Ciulei, "De ce trag clopotele, Mitica?" (1981), in regia lui Lucian Pintilie, sau "Faleze de nisip" (1983), in regia lui Dan Pita si "Morometii" (1988), de Stere Gulea. Recent, Victor Rebengiuc a jucat in pelicula "Medalia de onoare", in regia lui Calin Netzer, pentru care a primit premiul pentru cel mai bun actor la Salonic si premiul pentru cel mai bun actor la TIFF.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Julia Roberts va juca intr-o adaptare a basmului "Alba ca Zapada"... Dragos Bucur, refuzat la premiera filmului sau...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri