Lady Gaga și Bradley Cooper, protagoniștii celei mai așteptate povești de dragoste! Când va avea loc premiera

 
+5 click pentru
galerie

Lady Gaga și Bradley Cooper, nominalizat la Oscar, sunt fără îndoială cel mai așteptat cuplu de pe marile ecrane. Povestea lor de dragoste plină de surprize și momente tensionate a fascinat încă din trailer. Deja a avut marea premiera în SUA unde a dominat box-office-ul.

“A star is born” (S-a născut o stea) îi aduce împreună pe cei doi iubiți actori și pe marile ecrane din România începând cu data de 19 octombrie. Lady Gaga se află la primul ei rol principal major, iar pentru Cooper reprezintă prima producție în postura de regizor.

Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai speră să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Pe lângă rolul principal, Lady Gaga interpretează în film melodii originale, pe care le-a scris împreună cu Bradley Cooper şi artişti talentaţi ca Lukas Nelson, Jason Isbell şi Mark Ronson. Coloana sonoră este în întregime originală şi înregistrată live special pentru film.

Primii critici de film care au evaluat A Star Is Born, debutul regizoral al lui Bradley Cooper lansat la Festivalul de Film de la Veneția, sunt încântați de prezența lui Lady Gaga, de rolurile secundare excelente și de îndemânarea lui Cooper în spatele camerei.

Lady Gaga livrează un rol excelent”, scrie Stephanie Zacharek, de la ziarul Time. „Merită să fie numit o producție inovatoare” (Glenn Kenny, RogerEbert.com). Lady Gaga „merită laude pentru jocul ei reținut, uman”, scrie Leah Greenblatt, de la Entertainment Weekly; „este extraordinară” (Leonardo Goi, The Film Stage), „este senzațională”, concluzionează Peter Bradshaw, de la The Guardian.

Despre colegul ei de platou, Bradley Cooper, Peter Bradshaw de la The Guardian scrie că „Este așa de trist încât îți vine să îl iei în brațe”. CineVue scrie despre personajul lui Bradley Cooper) că rămâne un personaj tragic și demn de milă.

O producţie Warner Bros. Pictures, „S-a născut o stea” are premiera în Romania începând cu 19 octombrie.

Sursa: Cinemagiafacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI