Sunt cei mai tari cu VOCEA, dar anonimi în filme! Cântăreţi celebri care au dat-o în bară la Hollywood

 

Pentru unele artiste pur şi simplu nu e suficient să urce pe scenă. Trebuie să-şi dea măsura talentului şi în studiourile de filmare. Mare greşeală spun specialiştii

Rihanna este una dintre cele mai în vogă cântăreţe la ora actuală. Tocmai de aceea, ar fi trebuit să se abţină să apară în filmul "Battleship". Ar fi trebuit să fie un subofiţer pentru care armele nu au niciun secret. Doar că nu a transmis absolut nimic dincolo de ecran.

Taylor Swift este imaginea perfecţiunii în muzică. Câştigă anual premii, are videoclipuri cu milioane de vizualizări, iar biletele la concertele ei dispar din prima zi în care sunt puse în vânzare. Deci ce i-a mai trebuit actorie? Ca să se facă de râs cu rolul liceenei împiedicate din "Valentine's Day" sau cu rolul tinerei exaltate din "New Girl"?!

Nici cariera cinematografică a Jessicăi Simpson nu stă pe roze. Mai ales că, de la bun început, producătorii de la Hollywood i-au dat numai roluri de blondă cam sărăcuţă cu duhul. Să spunem că doar a experimentat în "Blonde Ambition". Însă tot rolul de fiinţă limpede la creier l-a avut şi în "Employee of the Month". Pentru ca - în "The Dukes of Hazzard" - să fie mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

Acelaşi lucru l-a păţit şi Britney Spears în filmul "Crossroads". Să spunem, totuşi, că prezentarea ei în ipostaze sexi era oarecum justificată de faptul că atunci era pe val. Dar nici fanii şi nici criticii de film nu au fost impresionaţi de interpretarea ei. Nici măcar de scena în care cântă o piesă a Madonnei.

Şi dacă tot vorbim despre Madonna, aici avem de-a face cu o luptă de neînţeles pentru afirmarea pe marele ecran. Fiecare film al Reginei Muzicii Pop a fost un fiasco într-o mai mare sau mai mică măsură. Nici cei mai aprigi fani nu au înţeles cum şi-a construit personajul din "Who's That Girl". Iar acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu următoarea comedie, "Desperately Seeking Susan". S-a mai apropiat cât de cât de adevăr cu rolul cântăreţei din "Dick Tracey". Dar numai cât a cântat. Iar "Swept Away" a fost un dezastru pe toate planurile.

Exact cum a fost şi "Glitter", în care Mariah Carey a fost personajul principal. Deşi pelicula a avut o reţetă de succes - o cântăreaţă care interpretează rolul unei tinere care doreşte o carieră în muzică - rezultatul a fost exact cel nedorit. Şi i-a adus lui Mariah Carey nu doar un premiu "Zmeură de Aur", ci şi titlul de "cea mai îngrozitoare actriţă a decadei.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe