Căutare Live

Rachel Weisz o va interpreta pe Elizabeth Taylor în filmul biografic „A Special Relationship”

Actriţa britanică Rachel Weisz, premiată cu Oscar pentru rolul din „The Constant Gardener”, o va interpreta pe Elizabeth Taylor în filmul biografic „A Special Relationship”, scrie Variety.

Povestea va fi spusă prin prisma prieteniei lui Taylor cu asistentul ei Roger Wall.

Bazat pe scenariul scris de Simon Beaufoy (premiat cu Oscar pentru „Slumdog Millionaire”), filmul va fi regizat de duo-ul feminin Bert & Bertie („Troop Zero”).

Lungmetrajul este produs de Iain Canning şi Emile Sherman („The King’s Speech”) de la See-Saw Films. Simon Gillis, COO al See-Saw, şi Danny Perkins, fost director al Studiocanal, sunt producători executivi împreună cu Barbara Berkowitz şi Tim Mendelson, administratori ai Elizabeth Taylor Estate/ House of Taylor Trust.

Elizabeth Taylor, născută pe 27 februarie 1932, la Londra, a devenit cunoscută în 1944, pentru rolul din „National Velvet”. A câştigat două premii Oscar, pentru rolurile din „Who’s Afraid of Virginia Woolf?” şi „Butterfield 8”, dintr-un total de cinci nominalizări. Celebră pentru stilul de viaţă şi multiplele mariaje, Taylor a fost implicată în lupta împotriva SIDA. Actriţa a murit pe 23 martie 2011, la Los Angeles.

„Publicul este, fără îndoială, fascinat de vieţile starurilor de la Hollywood”, au transmis Canning şi Sherman. „Nu este vreunul mai emblematic ca Elizabeth Taylor, iar Simon Beaufoy a scris un rol care pune în lumină umorul şi umanitatea lui Elizabeth, care vor fi aduse la viaţă de talentele extraordinare ale lui Rachel Weisz”.

Weisz a câştigat un Oscar pentru rolul secundar din „A Constant Gardener” (2005) şi a fost nominalizată la aceeaşi categorie pentru „The Favourite” (2018).

Canning şi Sherman au mai spus că „cele mai bune prietene din viaţa reală” Bart & Bertie sunt regizorii perfecţi pentru a spune povestea din „A Special Relationship”, care reprezintă „o celebrare a felului în care prieteniile pot schimba vieţile oamenilor şi a modului în care Elizabeth a ajutat la schimbarea lumii”.

Simon Beaufoy a scris, între altele, scenariile „The Full Monty” (1997), „127 Hours” (2010) şi „The Hunger Games: Catching Fire” (2013).

Sursa : news.ro

„Maleficent: Suverana Răului” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc... TIFF Unlimited, disponibilă pentru sistemele iOS şi Android. „Love” al lui Gaspar Noé şi „Leto” al lui Serebrennikov, în...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri