Robbie Coltrane a primit Premiul BAFTA pentru intreaga cariera

Actorul britanic Robbie Coltrane (61 de ani), cunoscut pentru rolul din filmele Harry Potter, dar si pentru cel din serialul “Cracker”, a fost premiat duminica seara pentru intreaga cariera, in cadrul premiilor BAFTA, din Scotia.

Actorul a fost premiat in cadrul Premiilor Academiei Britanice din Scotia pentru „contributia adusa industriei de film". Tot in cadrul galei, pelicula „Donkeys" a castigat premiul pentru Cel mai bun film, in timp ce Peter Mullan a fost ales Cel mai bun regizor si Cel mai bun scenarist pentru filmul „Neds".

A fost o seara incredibila. Avem foarte multi actori si regizori talentati in tara noastra. Academia Britanica din Scotia a ales unii dintre cei mai talentati artisti, iar cu aceasta ocazie as vrea sa-i felicit pe toti nominalizatii", a declarat Jude MacLaverty, directorul premiilor scotiene BAFTA.

Sursa: hbo.ro

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri