Scandal mare înainte de ultimul episod din Game of Thrones. Gest radical făcut de sute de mii de fani!

 

Peste 200.000 de persoane solicită postului HBO să refacă ultimul sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", care se va încheia duminică în Statele Unite.

Fanii "Game of Thrones", nemulţumiţi, au semnat o petiţie care a strâns mii de semnături pe internet. 

"Refaceţi sezonul 8 din "Game of Thrones" cu scenarişti competenţi", se arată în textul petiţiei, care a strâns până joi dimineaţă 216.236 de semnături având ca obiectiv 300.000 de semnături. Un succes care a depăşit speranţele iniţiatorului  Dylan D., pentru că potrivit Buzzfeed, primul obiectiv a fost de strângere a 75.000 de semnături. 

Persoana care se află la originea petiţiei îi acuză direct pe creatorii serialului: "David Benioff şi D.B. Weiss au demonstrat că sunt scenarişti foarte incompetenţi în lipsa materialului de bază (cărţile). Acest serial merită un ultim sezon care să aibă sens". 

"Game of Thrones" se inspiră din saga literară a lui George R.R. Martin, care este în curs de scriere. Serialul a depăşit trama romanelor. Ultimul episod va fi difuzat în Statele Unite duminică, iar în România, luni. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI